Οι καταστροφές στη Λακκόπετρα έφεραν παραιτήσεις!

αποχωρεί ο πρόεδρος της τκ αθανάσιος μαρινόπουλος

«Στο ίδιο έργο πάλι θεατές ακριβώς ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2015. …το χωριό μας για ακόμη μία φορά ζει τον εφιάλτη κινδυνεύοντας πάλι να πλημμυρίσουν τα ίδια σπίτια που είχαν πλημμυρίσει και πέρυσι, καλλιέργειες να χάνονται σε μία ώρα βροχής, και εμάς τους αιρετούς από τους πολίτες που θα έπρεπε να δίνουμε λύσεις πριν γίνει το κακό να τρέχουμε εκ των υστέρων να τους παρηγορούμε και να τους λέμε πάλι τα ίδια, πως δηλαδή θα κάνουμε παρέμβαση και δεν θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο».

Τονίζει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αθανάσιος Μαρινόπουλος (φωτογραφία), με αφορμή τις νέες καταστροφές σε σπίτια και καλλιέργειες στην Λακκόπετρα. Και συνεχίζει:

«Σαν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λακκόπετρας σήμερα βλέποντας τις καταστροφές που προξένησε η δυνατή βροχή στους συγχωριανούς μου για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο και παρόλο που τόσο εγώ σαν πρόεδρος με το συμβούλιο μου όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και συγχωριανός μου Βασίλης Γκοτσόπουλος είχαμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με έγγραφα και αποφάσεις το τοπικού συμβουλίου για τις κατεπείγον παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην κοινότητα μας για να μην ζήσουμε κάτι παρόμοιο με το περυσινό παρόλα ταύτα ένα μεγάλο μέρος των εισηγήσεων μας δεν υλοποιήθηκε. Μετά από όλα αυτά και στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της κοινότητας μας παρουσία του δημάρχου Χρήστου Νικολάου του αντιδημάρχου Θανάση Ραυτακοπούλου του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Βασίλη Γκοτσόπουλου, και συγχωριανών μου έθεσα την Παραίτηση μου προς τον δήμαρχο Χρήστο Νικολάου για λόγους συνείδησης!». 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ