Αχαΐα: Νίκος Καρακίτσος για το deal Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη - "Για εμάς είναι μια δικαίωση της επιλογής μας"

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του στο ΦΒ

Τέλος εποχής για την Όμιλο Μαρινόπουλο που τυπικά από την Τετάρτη 1η Μαρτίου,  το δίκτυο των καταστημάτων του πέρασε στην θυγατρική εταιρεία του Σκλαβενίτη " Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης".

Τα καταστήματα της Μαρινόπουλος παρέμειναν κλειστά την Τρίτη προκειμένου να  γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές στις ταμειακές μηχανές και να λειτουργήσουν πλέον ενσωματωμένα στο δίκτυο Σκλαβενίτης.

Σε πρώτη φάση έγιναν αλλαγές στις ταμειακές μηχανές με βάση το νέο ΑΦΜ, ενώ το επόμενο στάδιο είναι να ξεκινήσει η τροφοδοσία των καταστημάτων τα οποία υπολειτουργούσαν τους τελευταίους μήνες αλλά και να επιστρέψουν οι καταναλωτές στα καταστήματα.

Ο Πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Καρακίτσος, που υπενθυμίζεται είχε προχωρήσει πριν από περίπου ένα χρόνο στην πώληση της οικογενειακής αλυσίδας Σουπερ Μαρκετ "Κρόνος" στην εταιρεία Μαρινόπουλος, με ανακοίνωση του χθες στον προσωπικό του λαγαριασμό στο fb, χαιρέτησε το εγχείρημα της "Σκλαβενίτης", αναφέροντας μεταξύ αλλων πως "για εμάς είναι μια δικαίωση της επιλογής μας"

Η ανάρτηση του Νίκου Καρακίτσου:

13001079_795281127273467_8593272147486058660_n.jpg

"ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.. ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ << ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.>> ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ...ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,. ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ... ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ... ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...!!!!".

Πηγές που πρόσκεινται στην οικογένεια Σκλαβενίτη αναφέρουν ότι η μετάβαση στην νέο εποχή θα κυλήσει ομαλά καθώς η σχετική προεργασία έχει γίνει και όλα αναμένεται να λειτουργήσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς, το οποίο θα αριθμεί πεντακόσια εξήντα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ