Απίστευτο! Συγγενείς συλληφθέντων αρχηγικών μελών για την υπόθεση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας, επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ένα απίστευτο περιστατικό που σχετίζεται με την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, αποκαλύπτει το tempo24.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων αρχηγικών μελών της οργάνωσης, που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, προσήλθαν στο Αστυνομικό Μέγαρο με σκοπό να ους επισκεφθούν και να τους δώσουν φαγητό.

Οι προθέσεις τους ωστόσο όπως αποκαλύπτεται δεν ήταν αθώες... καθώς κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν ποσότητες χασίς και δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μέσα σε κρουασάν!

Οι αστυνομικοί λειτούργησαν με άψογο επαγγελματισμό, δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά και εν συνεχεία τους πέρασαν χειροπέδες. 

Πλέον και μέχρι να οδηγηθούν στον εισαγγελέα θα βρίσκονται παρέα με τους συγγενείς τους στα κρατητήρια της Ερμού.

Νικόλαος Α. Σύφαντος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έλεγαν στις συνομιλίες τους τα μέλη του κυκλώματος που έδινε ναρκωτικά σε σχολεία της Πάτρας - Οι ηχογραφημένες συνομιλίες "καίνε" την σπείρα - Πώς προσέγγισαν τους μαθητές - Ξύλο, απειλές, απαγωγές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπόθεση "βόμβα" στην Πάτρα! 12 συλλήψεις της Δίωξης για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία! Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες, σοκάρουν οι πληροφορίες για τη δράση της οργάνωσης

Πάτρα: Απίστευτα τα ευρήματα που εντοπίστηκαν από τους Αστυνομικούς στο σχολείο-"mini market" ναρκωτικών - Έγραφαν ακόμη και σε τοίχους τον τιμοκατάλογο των δόσεων! (ΦΩΤΟ- BINTEO)

Πάτρα: Πανελλήνιος σάλος από την αποκάλυψη του tempo24 για τη διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία - Πότε οδηγούνται στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ