Πάτρα: Εκτός κινδύνου ο 39χρονος που μαχαιρώθηκε από ηλικιωμένο οδηγό στην Ακτή Δυμαίων - Στον Εισαγγελέα ο δράστης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" νοσηλεύεται ο 39χρονος οδηγός που μαχαιρώθηκε από θερμόαιμο 71χρονο στην Ακτή Δυμαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το τραύμα που προκάλεσε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του θύματος, χαρακτηρίζεται σοβαρό, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

maxairi_koilia_2_0.jpg

Ο ηλικιωμένος οδηγός που μετά την πρωτοφανή επίθεση, τράπησε σε φυγή από τον τόπο του επεισοδίου για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα, κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Πηγές του tempo24.gr, εκτιμούν πως οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν στον 71χρονο, είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Πέμπτης, το φραστικό επεισόδιο των δυο οδηγών για το ποιος έχει προτεραιτότητα επί της Ακτής Δυμαίων, λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, όταν ο ηλικιωμένος δεν δίστασε να τραβήξει μαχαίρι και να τραυματίσει τον 39χρονο.

maxairi_koilia_1_1.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης