Θρίλερ στην Εθνική στο Λαμπίρι- Νεαρός έπαθε κρίση έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του-Η άμεση αντίδραση του οδηγού και των επιβατών λεωφορείου που ακολουθούσε

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS


Ήταν λίγο μετά τις 7:20 το πρωί της Παρασκευής. Ξαφνικά ο οδηγός υπεραστικού λεωφορείου που εκινείτο στην νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, (186ο χιλιόμετρο-Λαμπίρι) με κατεύθυνση προς Πάτρα, αντιλαμβάνεται μια περίεργη συμπεριφορά του προπορευόμενου οχήματος.
Η περίεργη συμπεριφορά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έγινε επικίνδυνη.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, το όχημα άρχισε να χτυπάει στα κιγκλιδώματα προς την πλευρά της ΛΕΑ. Ο οδηγός του υπεραστικού λεωφορείου αλλά και οι επιβάτες του (εργαζόμενοι από το Αίγιο οι περισσότεροι), κοιτούσαν με κομμένη την ανάσα. Η πορεία του οχήματος τελικά σταμάτησε στο τρίτο χτύπημα στα κιγκλιδώματα και ήταν πλέον εμφανές ότι ο νεαρός οδηγός δεν αισθανόταν καλά.
Ψύχραιμος ο οδηγός του μεγάλου οχήματος σταμάτησε το λεωφορείο, ενώ αμέσως βγήκαν από αυτό δύο νοσηλεύτριες, εργαζόμενες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, οι οποίες έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Μαζί με τις δύο γυναίκες, δίπλα στον 40χρονο άνδρα, έσπευσε για βοήθεια και ο οδηγός και άλλοι επιβάτες εργαζόμενοι στον υγειονομικό χώρο, στην 6η ΥΠΕ και σε νοσηλευτικές μονάδες. Στο μεταξύ, ήδη είχε κληθεί και το ασθενοφόρο. 
Όπως μεταφέρουν στο tempo24, επιβάτες του λεωφορείου, ο οδηγός επέδειξε τεράστια ψυχραιμία και επαγγελματισμό, τόσο ώστε να βοηθήσει τον 40χρονο όσο και να προστατέψει τους επιβάτες του οχήματός του.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλους όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν, αλλά και σε αυτούς που κινητοποιήθηκαν άμεσα για να σπεύσει ασθενοφόρο και να παραλάβει τον νεαρό άνδρα που φαίνεται ότι βρισκόταν σε σύγχυση. 
Το ενδιαφέρον όμως των επιβατών δεν σταμάτησε εκεί. Κι ενώ όλοι είχαν φτάσει με ασφάλεια στις δουλειές τους, επικοινωνούσαν με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για να μάθουν την πορεία της υγείας του 40χρονου. Μάλιστα χάρηκαν ιδιαίτερα, όταν έμαθαν ότι όλα πήγαν κατ ευχήν και ο νεαρός άνδρας σύντομα θα επέστρεφε στην καθημερινότητά του. 

Νίκος Αν. Σύφαντος
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ