Λογομάχησαν και τον μαχαίρωσε - Υπέκυψε στα τραύματά του ο 47χρονος - Μπλόκα σε Αχαία και Ηλεία για τον δράστη ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Στην οδό Ολυμπίων στον Πύργο

Νεότερη ενημέρωση 16.45' Υπέκυψε στα τραύματα από τις μαχαιριές ο 47χρονος Π.Κ. ο οποίος νωρίτερα δέχθηκε τρεις μαχαιριές από τον δράστη του φονικού που σημειώθηκε νωρίτερα. 

Τελικά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Νεότερη ενημέρωση 16.31' Ένας 51χρονος που φέρεται να πάσχει απο ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του 48χρονου Π.Κ. στην οδό Ολυμπίων στις 3.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Πύργο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το θύμα φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από κατάστημα χρωμάτων και ειδών κιγκαλερίας και όταν βγήκε δέχθηκε απρόκλητα την επίθεση του 51χρονου.

Ο 48χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του ένα Seat Ibiza κόκκινου χρώματος με το οποίο τράπηκε σε φυγή. 

Νεότερη ενημέρωση 16.25' Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα για τον εντοπισμό του δράστη του μαχαιρώματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο κέντρο του Πύργου.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr τόσο σε ολόκληρη την Ηλεία όσο και στην Αχαία και αναζητούν τον άνδρα ο οποίος αμέσως μετά το περιστατικό διέφυγε από το σημείο με ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

img_4956.jpg

Πρώτη ενημέρωση 16.12'

Στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μεταφέρθηκε πρίν λίγη ώρα ένας άνδρας τον οποίον μαχαίρωσαν στο κέντρο του Πύργου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το περιστατικο συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο μετά τις 3 μ.μ., όταν δυο άνδρες λογομάχησαν, για άγνωστη ως αυτή τη στιγμή αιτία και ο ένας από αυτούς μαχαίρωσε τον άλλο.

img_4958.jpg

Το περιστατικό συνέβη επι της οδού Ολυμπίων, όπως αναφέρει το patrisnews.com με περαστικούς και κάτοικους στο σημείο να μένουν έκπληκτοι από όσα αντίκρισαν.

Οι πιο ψύχραιμοι ειδοποιήσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε τάχιστα στο σημείο και μετέφερε τον βαριά τραυματισμένο από τις μαχαιριές άνδρα στο νοσοκομείο του Πύργου όπου οι γιατροί δίνουν μάχη.

Με πληροφορίες tempo24.gr, patrisnews.com, ilialive.gr, iliaoikonomia.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ