Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Από το ξύλο την είχε στείλει στο νοσοκομείο» λέει η γιαγιά της 28χρονης

Η 28χρονη ζούσε το απόλυτο μαρτύριο στα χέρια του 39χρονου συντρόφου της

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (01.04.24).

Όπως προκύπτει, η 28χρονη ζούσε το απόλυτο μαρτύριο στα χέρια του 39χρονου συντρόφου της που έγινε τελικά ο δολοφόνος της έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε μεταβεί για να τον καταγγείλει.

«Είχε παραπονεθεί ότι την έδερνε κιόλας αυτός, την χτυπούσε πάρα πολύ. Πολλλές φορές δεν μου έλεγε τα μυστικά της», είπε η γιαγιά της αδικοχαμένης 28χρονης στο Live News.

Η οποία κατήγγειλε συστηματική βία, λεκτική και σωματική. «Έδερνε την Κυριακούλα μας, την είχε στείλει μέχρι και στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μια φορά είχε πάει στο νοσοκομείο. Στο πρόσωπο, στα πλευρά, παντού. Πάρα πολύ ξύλο, γιατί από το πολύ ξύλο είχε πάει και μετά δεν μου είπε τίποτα για να μην στενοχωρηθώ; Δεν ξέρω, το έκρυξε», επισήμανε.

Σημειώνεται ότι η 28χρονη το 2020 είχε μηνύσει τον τότε σύντροφό της για βιαιοπραγία και βιασμό, αλλά στη συνέχεια απέσυρε τη μήνυση.

Ζήτησε προστασία από τις αρχές αλλά ποτέ δεν έλαβε, με τον δολοφόνο της να της έχει στήσει «καρτέρι» έξω από το αστυνομικό τμήμα και να της επιτίθεται με 5 μαχαιριές, οι 4 εκ των οποίων ήταν τελικά θανάσιμες.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ