Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Νέα γκέλα και «αντίο» πρωτάθλημα για τους Reds

Νέο στραβοπάτημα για την Λίβερπουλ, αυτή τη φορά εκτός έδρας με την Γουέστ Χαμ (2-2) και πλέον βλέπει το πρωταθλήματος να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Πλέον η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι στους 75 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Άρσεναλ που έχει έναν αγώνα λιγότερο και έναν πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Μετά την ήττα από την Έβερτον (0-2), η Λίβερπουλ έφερε ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και ουσιαστικά πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο.

Ο Μπόουεν με σουτ από το ύψος της περιοχής υποχρέωσε τον Άλισον να διώξει σε κόρνερ, από το οποίο ο Άγγλος με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0 των Λονδρέζων. Ο Ρόμπερτσον στο 48ο λεπτό μέσα από την μεγάλη περιοχή βρήκε δίχτυα για το 1-1 της ομάδας του Κλοπ και έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή.

Αυτή έγινε μεν όταν ο Χάκπο βρέθηκε στα δεξιά, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στους Ογκμπόνα, Σούτσεκ και Αρεολά και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1, ωστόσο η Γουέστ Χαμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Αντόνιο ξέφυγε από τον Κουάνσα, βρέθηκε ολομόναχος στην μικρή περιοχή και από την σέντρα του Μπόουεν έκανε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Ογκμπόνα, Έμερσον, Άλβαρες, Σούτσεκ (74′ Γουόρντ-Πράους), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν, Αντόνιο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79′ Γκόμες), Κουάνσα (90+1′ Ζομποσλάι), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μακάλιστερ, Έντο (79′ Νούνιες), Χράφενμπερχ, Έλιοτ, Χάκπο, Ντίας (79′ Σαλάχ)

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ