Μετά τη Γεροβασίλη και ο Σπίρτζης «αδειάζει» τον Κασσελάκη

Λίγη ώρα μετά την παρέμβαση του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Σπίρτζης άφησε σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη. 

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης δεν πρόκειται να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο που απέστειλε -μέσω του iSyriza- στα μέλη του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης με αίτημα το ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος, λογοτύπου και δομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Πολλά από αυτά είναι ληγμένα ζητήματα. Μάλλον δεν είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ. Όπως διευκρίνισε τι είδους κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λήξει στο προηγούμενο συνέδριο, σημειώνοντας πως τα ταυτοτικά ζητήματα δεν λήγουν με το ποιος είναι πρόεδρος, αλλά στο συνέδριο.

Κινούμενος στην ίδια γραμμά που χάραξε με ηχηρή παρέμβασή της η Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Σπίρτζης χαρακτήρισε απαράδεκτο να βγάζει ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηματολόγιο με πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Μάλιστα, τόνισε πως όταν ο πρόεδρος ενός κόμματος δεν γνωρίζει ποιες είναι οι διαδικασίες που ο ίδιος εισηγήθηκε στο κόμμα, κάτι δεν πάει καλά.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ