Συνάντηση Αντωνόπουλου με αντιπροσωπεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 24/1/2024 στην Περιφέρεια Δ.Ε. η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας κ. Τάκη Αντωνόπουλο. Από την ΕΑΣ παραβρέθηκαν οι κ.κ. Νικόλαος Μπαλάσης Πρόεδρος, Πεγλερίδης Δημήτριος Γ. Γραμματέας  και ο Τζελάτης Βαγγέλης Αντιπρόεδρος, συνοδευόμενοι από τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ κ. Κώστα Μπούσια.

Με τον κ. Αντωνόπουλο συζητήθηκε ευρέως το θέμα της υποστήριξης από την Περιφέρεια των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κ18Α/Γ που είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του ΣΕΓΑΣ από πλευράς συμμετοχών και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων Αγωνισμάτων  Α/Γ – Κ23 – Κ18 – Τοφάλεια που διεκδικεί η ΕΑΣ να διοργανώσει στην Πάτρα κι έχει ήδη υποβάλει σχετικά αιτήματα στην Ομοσπονδία. Παράλληλα τέθηκε υπόψη του νέου Αντιπεριφερειάρχη ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Στίβος, όχι μόνο  στην Πάτρα, αλλά και σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα που είναι μαζί με τα 2 Ιόνια νησιά και η περιοχή εμβέλειας της Ένωσης. (Επιτακτική ανάγκη ανακατασκευής του ΤΑΡΤΑΝ του Προπονητικού Κέντρου «Λαδόπουλου» και διαφόρων άλλων  Σταδίων, προβλήματα σε εγκαταστάσεις, τεχνικά  προβλήματα σε υποδομές και ελλείψεις αθλητικού υλικού Σταδίων και την ανάγκη δημιουργίας Μνημονίου Συνεργασίας της Περιφέρειας με την Ομοσπονδία.)

Ο κ. Αντωνόπουλος ως παλιός αθλητής - προπονητής του βόλεϊ  και ένθερμος υποστηρικτής όλα τα χρόνια  του Αθλητισμού γνώριζε σε βάθος και τα προβλήματα του Στίβου και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την επίλυσή τους. Επίσης μας εξέφρασε την επιθυμία του να υποστηρίξει με κάθε μέσον τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που είναι μεγάλης  οικονομικής σημασίας και για τα Σωματεία μας αλλά και για τις επιχειρήσεις Διαμονής, Εστίασης και Ψυχαγωγίας  της περιοχής μας αφού ένας μεγάλος αριθμός αθλητών/τριών προπονητών, συνοδών, γονέων και φιλάθλων θα κατακλύσουν την πόλη τις ημέρες των αγώνων

Για όλα τα θέματα θα ενημερωθεί ο Περιφερειάρχης  κ. Φαρμάκης  και η ΕΑΣ αναμένει την επόμενη εβδομάδα  τις τελικές αποφάσεις προκειμένου να ενημερώσει την Ομοσπονδία και να  δρομολογήσει τους απαιτούμενους προγραμματισμούς της στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στον τομέα των υποδομών. Τέλος οκ. Αντωνόπουλος προσκλήθηκε να παρακολουθήσει την Ημερίδα  Κλειστού Στίβου  της ερχόμενης Κυριακής 28/1 και ανταποκρίθηκε  με χαρά.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ