Τάκης Αντωνόπουλος: Η Αχαΐα διαρκής προορισμός Αθλητικού Τουρισμού

 

 Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάδειξης της Αχαΐας μέσω της φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, καταθέτει ο Τάκης Αντωνόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  με τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Οπως αναφέρει ο ίδιος:

Η αξιοποίηση όλων των αθλητικών υποδομών με στοχευμένο τρόπο για τις ανάγκες σωματείων, αθλημάτων και ομοσπονδιών απ’ όλη τη χώρα, τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας, όσο και στη διοργάνωση αγώνων, πρέπει να καταστήσει την Αχαΐα τόπο ελκυστικού προορισμού.

Σε αυτό τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό, πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι φορείς που εμπλέκονται στη φιλοξενία, στην εστίαση και στην αναψυχή, αλλά και όλοι οι αυτοδιοικητικοί φορείς στη δικαιοδοσία των οποίων ανήκουν οι αθλητικές υποδομές.

Έτσι θα συνδεθεί ένα τεράστιο δυναμικό, που μπορεί να υποστηρίζει έναν τέτοιο στόχο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σχεδόν σε όλα τα σημεία του νομού. Η Αχαΐα μπορεί και πρέπει να γίνει η πρωτεύουσα του αθλητισμού της Ελληνικής περιφέρειας, έτσι ώστε και μέσα από το «ευ αγωνίζεσθαι» να πετύχουμε μια πολύπλευρη αναπτυξιακή πορεία στο αύριο, για την τοπική κοινωνία.   

 

Διαβάστε επίσης