Πάτρα: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα της Μπουκαούρη - Την δολοφόνησε ο ανηψιός της - Τα στοιχεία που τον "καίνε"

Σήμερα η δικογραφία στον Εισαγγελέα

Του Νίκου Αν. Σύφαντου

 

Πολύ κοντά στη εξιχνίαση της δολοφονίας της 55χρονης Νικολίτσας Μητροπούλου στο σπίτι της στην οδό Μουκαούρη 4, βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, στο Αστυνομικό μέγαρο ανακρίνεται από χθες ο 35χρονος ανηψιός της, σε βάρος του οποίου υπάρχουν σοβαρά στοιχεία σε σχέση με την εγκληματική ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα  το περιεχόμενο από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν οι αστυνομικοί, δείχνει τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα που προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία δηλαδή την Τετάρτη 26 Ιουλίου, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Υπενθυμίζεται πως η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι την επόμενη ημέρα από οικείο της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο ύποπτος, βγήκε από το σπιτι μεταμφιεσμένος και πέταξε δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμάτων της περιοχής, ενώ πήρε μαζί του ακόμη μία φεύγοντας την οποία πέταξε σε άλλο κάδο στο κέντρο της Πάτρας.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στο σταθμό της Ζαΐμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο, όπου και για μικρό χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκε από φιλικό του πρόσωπο, κατά πληροφορίες αλλοδαπή γυναίκα.

ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή ύποπτο και τον αναζητούσαν.

Οι υποψίες σε βάρος του προέκυπταν από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του και αδελφής της Νικολίτσας Μητροπούλου.

Η κατηγορία που τότε είχε αντιμετωπίσει είχε μετατραπεί λόγω καταθέσεων συγγενικών του προσώπων και έτσι απελευθερώθηκε.

Από την αρχή λοιπόν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έψαχναν κάθε σημείο όπου πιθανόν να βρισκόταν.

Όταν διαπίστωσαν πως είχε, λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια, αναχωρήσει με υπεραστικό λεωφορείο κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην Κόρινθο αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, προερχόμενα ως επί το πλείστον από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι κατάφεραν να τον προσαγάγουν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και ανακρίνεται.

364227045_1069821537761340_2527756407090844854_n.jpg

Το σπίπι όπου έγινε το διπλό φονικό στην οδό Μπουκαούρη

 

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες "πηγές" τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα.

Μάλιστα σήμερα πρόκειται η δικογραφία να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης και η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον Ανακριτή.

Στη δικογραφία αναμένεται να προστεθούν τα αποτελέσματα ερευνών γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν στο σπίτι της 55χρονης τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ κατά πληροφορίες του tempo24.news πριν τη δολοφονία προηγήθηκε πάλη μεταξύ δράστη και θύματος.

 

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της 55χρονης Νικολίτσας

Έγκλημα στην Πάτρα: Δολοφόνησαν την 55χρονη στην οδό Μπουκαούρη - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Πάτρα: Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία για την 55χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Μπουκαούρη - Τί είδε ο Ιατροδικαστής

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ