Super τρόποι για να απογειώσεις το beach look σου στις διακοπές

 

 

Οι καλοκαιρινές διακοπές όμως δεν προσφέρουν την ιδανική ευκαιρία μόνο για να ξεφύγεις από την κουραστική σου καθημερινότητα και να χαλαρώσεις, αλλά και για να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία.

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσεις beach looks που θα κλέψουν όλα τα βλέμματα. Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου τα καλύτερα tips για να το πετύχεις! Πάμε να τα δούμε;

Φόρεσε κάτι εντυπωσιακό πάνω από το μαγιό σου

Ποιός είπε ότι ένα ιδιαίτερο μαγιό είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις στην παραλία; Το τί θα φορέσεις πάνω από αυτό είναι εξίσου σημαντικό -άλλωστε τα κατάλληλα φορέματα, σαρόνγκ ή καφτάνια θα σε βολέψουν από τον πρωινό καφέ δίπλα στο κύμα, μέχρι το βραδινό cocktail στο beach bar! Επιπλέον, ένα αέρινο καφτάνι ή φόρεμα έχει και πρακτική χρησιμότητα, αφού σε βοηθά να προστατευτείς από τον ήλιο. Ένα φλοράλ φόρεμα, ένα καφτάνι που ταιριάζει με το μαγιό σου και ένα σαρόνγκ με λαχούρια είναι οι κατάλληλες επιλογές για ένα day-to-night look!

Μη φοβάσαι τα έντονα χρώματα μαγιό

Το μαγιό είναι χωρίς καμία αμφιβολία το κεντρικό κομμάτι κάθε beach εμφάνισης! Γι’ αυτό, δε χρειάζεται να επιλέξεις μόνο ένα κλασικό μαύρο ή άσπρο μαγιό, παρόλο που αποτελούν chic και διαχρονικές επιλογές. Μη φοβηθείς να φορέσεις ένα μαγιό με έντονα χρώματα και σχέδια, τα οποία να ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σου. Floral, πουά, λαχούρια, εξωτικά λουλούδια, και μεταλλιζέ λεπτομέρειες είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να αναζητήσεις στο ιδανικό μαγιό για σένα!

Βάλε κοσμήματα

Ίσως να έχεις συνδέσει τα κοσμήματα με τις καθημερινές σου εμφανίσεις στην πόλη και να μην θεωρείς ότι είναι κάτι που μπορείς να βάλεις στην παραλία, όμως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Τα κοσμήματα μπορούν να απογειώσουν το beach look σου και να σε κάνουν κυριολεκτικά να λάμπεις. Εκτός αυτού, ταιριάζουν τέλεια με το μαυρισμένο δέρμα! Για ένα κομψό look, μπορείς να επιλέξεις ασημένια και χρυσά minimal κοσμήματα, ενώ και μια πιο παιχνιδιάρικη και εξωτική εμφάνιση, μπορείς να προτιμήσεις κοσμήματα με κοχύλια και πολύχρωμες χάντρες. Θυμήσου όμως να τα βγάλεις πριν μπεις στο νερό, για να μην χαλάσουν ή να επιλέξεις ένα υλικό το οποίο είναι ανθεκτικό στην υγρασία, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι!

Βρες στυλάτο καπέλο και τσάντα

Όσον αφορά στο στυλ της παραλίας, τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά! Το καπέλο και η τσάντα είναι δύο από τα κυριότερα αξεσουάρ παραλίας, αφού εξυπηρετούν πρακτικούς σκοπούς, δηλαδή να προστατευτείς από τον ήλιο και να αποθηκεύσεις τα πράγματά σου αντίστοιχα. Παράλληλα όμως, μπορούν να απογειώσουν το look σου. Όσον αφορά στο στυλ καπέλου, μπορείς να επιλέξεις ένα chic πλατύγυρο καπέλο, το οποίο θα σου προσφέρει και στυλ και σκιά ή ένα καπέλο fedora, το οποίο μπορείς να φορέσεις και στις βόλτες σου στην πόλη. Για ένα πιο trendy look, μπορείς να διαλέξεις ένα χρωματιστό bucket hat, το οποίο είναι και από τα πιο καυτά trends της εποχής. Όσον αφορά στην τσάντα, βεβαιώσου ότι είναι αρκετά μεγάλη για να χωράει όλα όσα θέλεις να έχεις μαζί σου, αλλά όχι τόσο μεγάλη, ώστε να είναι άβολη. Για μία εντυπωσιακή εμφάνιση, διάλεξε μια τσάντα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως pom-pom ή κεντήματα!

Μην ξεχνάς τα γυαλιά

Τα γυαλιά είναι ακόμη ένα αξεσουάρ που εξυπηρετεί πρακτικούς σκοπούς, όμως προσφέρει και αξεπέραστο στυλ! Αν θέλεις να κάνεις μία πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία, επίλεξε ένα ζευγάρι γυαλιά με μεγάλους φακούς ή χρωματιστό σκελετό. Το κόκκινο, το ροζ, το κίτρινο και το γαλάζιο είναι μερικά από τα πιο in χρώματα σκελετών, ενώ μπορείς να επιλέξεις και ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο κομμάτι με συνδυασμό χρωμάτων. Σε κάθε περίπτωση, σιγουρέψου ότι τα γυαλιά που φοράς σε προστατεύουν επαρκώς από τις ακτίνες του ήλιου.

Το να βρεις beach look που σου ταιριάζει είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αφήσεις το προσωπικό σου στυλ να λάμψει. Επενδύοντας σε στυλάτα ρούχα και αξεσουάρ, οι φετινές σου εμφανίσεις στην παραλία σίγουρα θα κλέψουν όλα τα βλέμματα!

https://www.ewoman.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ