Πάτρα: Ξυλοδαρμός άνδρα από γυναίκα στη μέση του δρόμου -"Τα χαστούκια ακούγονταν απέναντι"

Εκείνος δεν αντέδρασε

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν το απόγευμα της Πέμπτης όσοι περπατούσαν στην Ηρώων Πολυτεχνείου το απόγευμα της Πέμπτης, όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους να εξελίσσεται σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μίας γυναίκας και ενός άνδρα με τον δεύτερο να δέχεται χτυπήματα από την πρώτη.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν στο tempo24.news αυτόπτες μάρτυρες, το επεισόδιο έγινε στο ύψος του ξενοδοχείου "Δελφίνι" όταν η γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητό της στο δρόμο, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν ακριβώς από πίσω. 

Άνοιξε την πόρτα και επιτέθηκε στον οδηγό, εκτοξεύοντας βρισιές εναντίον του και ρίχνοντάς του χαστούκια. Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες και οι δύο φαίνεται πως γνωρίζονταν και αυτό προκύπτει από τα όσα η γυναίκα έλεγε στον άνδρα, ο οποίος ωστόσο δεν απαντούσε.

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτήρισε την αγριότητα του επεισοδίου είναι πως "τα χαστούκια που έριχνε η γυναίκα στον άνδρα ήταν τόσο δυνατά που ακούγονταν από μεγάλη απόσταση" όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο tempo24.news. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ