Πάτρα: Υποχώρησε το οδόστρωμα στη Μαιζώνος, μπροστά από το Δημαρχείο - Κλειστός ο δρόμος, ταλαιπωρία οδηγών ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Στο σημείο ΔΕΥΑΠ και Αστυνομία

Νεότερη ενημέρωση 15.05' Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr, μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στην οδό Μαιζώνος, αφού πριν λίγο έκλεισε εντελώς ο δρόμος λόγω των εργασιών έπειτα από την καθίζιση μπροστά από το Δημαρχείο.

Αστυνομικοί βρίσκονται στο δρόμο και εκτρέπουν την κυκλοφορία στην Πατρέως.

Πρώτη ενημέρωση 13.58'

Σοβαρή ζημιά φαίνεται πως υπάρχει στο οδόστρωμα της οδού Μαιζώνος μπροστά από το Δημαρχείο Πατρέων στη διασταύρωση με την οδό Παντανάσσης.

Ο δρόμος υποχώρησε σήμερα το πρωί, στο σημείο όπου υπάρχει και μία σιδερένια κατασκευή για τους υπονόμους και από θαύμα δεν είχαμε κάποιο ατύχημα.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία έχει κλείσει το δρόμο στο σημείο αυτό, με την κυκλοφορία να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

12467966_10208364208013479_1519623744_n.jpg

Στο χώρο προκειμένου να εξακριβώσει τι έχει συμβεί βρίσκεται και συνεργείο της ΔΕΥΑΠ, όπου θα προχωρήσει σε σκάψιμο του σημείου.

Πιθανόν να υπάρχει, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, πρόβλημα με σπασμένο αγωγό υπόγεια και για αυτό και έγινε η καθίζηση του οδοστρώματος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ