Ναταλία Γερμανού: Διαψεύδει τις δηλώσεις του Πάνου Κατσαρίδη ότι δεν του μιλάει - Δεν ισχύει αυτό, είπε

Η Ναταλία Γερμανού έκανε δηλώσεις και μίλησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της, ενώ απάντησε και στον Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος ανέφερε δημόσια πως η παρουσιάστρια δεν του μιλάει, γιατί δεν τον συμπαθεί.

Μιλώντας στο «Fay's Time», η Ναταλία Γερμανού δήλωσε αρχικά, για την εκπομπή της: «Συνεχίζουμε κανονικά, πρώτα ο Θεός. Ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα το δούμε αυτό. Σίγουρα θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές στη θεματολογία και στο περιεχόμενο, αλλά και ένα extreme make-over στα σκηνικά, στο πλατό και στους τίτλους».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις εκλογές, όπως καταλαβαίνετε, γιατί έχουμε έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή».

Όσο για τον Πάνο Κατσαρίδη και τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον, ανέφερε: «Όντως ήταν να συνεργαστούμε στο Θέατρο Παλλάς, όντως δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία, όντως είχα στενοχωρηθεί πολύ, αλλά αυτό μέχρι το να μην του μιλάω, απέχει μακράν».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να τσαντιστώ σήμερα με κάποιον και αύριο να το ξεχάσω. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει μέσα του κακίες και τοξικότητες. Αυτά τα διώχνω από μέσα μου. Οπότε δεν ισχύει αυτό. Ισχύει ότι ήταν να συνεργαστούμε, δεν προέκυψε, τότε στενοχωρήθηκα και μετά μου πέρασε».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
 

Διαβάστε επίσης