Συγκλόνισε το Πανελλήνιο η Πατρινή εικονολήπτρια Ευρώπη Κατσαούνη που μίλησε στο tempo24.gr: "Μέχρι σήμερα πρόσεχα. Τώρα πια φοβάμαι"

περιέγραψε τη δυσάρεστη εμπειρία της στην Όλγα Τρέμη

Στην Όλγα Τρέμη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα μίλησε η εικονολήπτρια Ευρώπη Κατσαούνη που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη. Η Πατρινή camerawoman, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη συνέντευξη που έδωσε το πρωί αποκλειστικά στο tempo24.gr, λίγες μόνο ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα κοντά στην Αγία Σοφία. Το ρεπορτάζ του tempo24.gr έκανε αστραπιαία το γύρο του κόσμου. Δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, ήθελαν να μιλήσουν μαζί της για να τους περιγράψει τι συμβαίνει και τί αισθάνονται τώρα οι Έλληνες εκεί. 

Η Πατρινή εικονολήπτρια είπε στο Μέγκα συγκλονισμένη από το γεγονός: "Μέχρι σήμερα πρόσεχα. Τώρα πια φοβάμαι". Μάλιστα όπως μετέφερε στην Όλγα Τρέμη, οι Έλληνες που ζουν στην Κωνσταντινούπολη έλαβαν μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα, που τους ενημέρωνε για αναβολή οποιασδήποτε προγραμματισμένης συγκέντρωσής τους, για την ασφάλειά τους. "Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Φυσικά και δεν θα πάμε πουθενά. Όμως, έτσι θα ζήσουμε από εδώ και πέρα;", συνέχισε εμφανώς ταραγμένη η Ευρώπη Κατσαούνη. 

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έγραψε το πρωί το tempo24.gr και μεταδόθηκε σχεδόν από όλα τα Αθηναικά μέσα ενημέρωσης, η Πατρινή εικονολήπτρια, πριν από μερικές ημέρες είχε σταθεί για να βγάλει... φωτογραφία λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της έκρηξης! 

"Ήμουν σπίτι μου και κάποια στιγμή ακούω έναν εκκωφαντικό θόρυβο! Φωνάζω στον άνδρα μου... ΕΚΡΗΞΗ!". μας περιγράφει η Ευρώπη λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό με τους νεκρούς στην Κωνσταντινούπουλη. 
Ο άνδρας της είναι δημοσιογράφος στο κρατικό γερμανικό κανάλι. Εκεί εργάζεται και η Πατρινή εικονολήπτρια ως freelancer. "Μας πήρε λίγα λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι είχε συμβεί μέχρι που αρχίσαμε τη δουλειά για το κανάλι. Τελικά η έκρηξη ήταν στο Σουλτάν Αχμέτ, στην πλατεία της Αγιας Σοφίας το πιο τουριστικό μέρος της πόλης. Πριν από λίγες μέρες ήμουν εκεί και έβγαζα φωτογραφίες...". 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ