Πάτρα: «Φοβήθηκα ότι θα γίνει κακό» - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη γυναίκα που πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί

"Άκουγα έπιπλα να πέφτουν και να σπάνε, τρομερές ύβρεις και φοβερές φωνές"

Τις δραματικές ώρες που πέρασε μια 47χρονη γυναίκα στην Πάτρα περιγράφει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας του άγριου επεισοδίου, ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα που για να σωθεί από το μένος του συντρόφου της πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της.

«Άκουγα έπιπλα να πέφτουν και να σπάνε, τρομερές ύβρεις και φοβερές φωνές που όσο περνούσαν τα λεπτά κλιμακώνονταν. Όλα αυτά γίνονταν στις 04:30 τα ξημερώματα. Φοβήθηκα ότι θα συμβεί κάτι πολύ κακό» περιγράφει ο γείτονας του ζευγαριού.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στην Πάτρα. Ανάστατοι οι γείτονες από τις φωνές, άνοιξαν τα παράθυρα τους και αντίκρισαν τη γυναίκα να πηδάει από το παράθυρο για να σωθεί από τον σύντροφο της.

«Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και έτρεξα να βοηθήσω. Τότε είδα τη γυναίκα να ανοίγει το παράθυρο, να πετάει την τσάντα της έξω και μετά να πηδάει και αυτή. Έτρεξα να την πιάσω, μαζί με μία άλλη νεαρή γυναίκα που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο. Τη βοηθήσαμε να ξεφύγει, ενώ ο άνδρας έμεινε μέσα στο σπίτι», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της συνοδεία αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο αυτόφωρο, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει το σπίτι της 47χρονης.

Παρά την καταδικαστική απόφαση, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι της, προκαλώντας και πάλι επεισόδιο. «Ακούσαμε πάλι φωνές και καλέσαμε την αστυνομία, ήρθε περιπολικό και τον συνέλαβε επί τόπου», περιγράφει στο newsit.gr ο γείτονας της 47χρονης ο οποίος την έσωσε για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία και τη δεύτερη φορά ο πρώην σύντροφος της 47χρονης την απείλησε λεκτικά και την έπιασε από τον λαιμό.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη τόσο για ενδοοικογενειακή βία, όσο και για παράβαση δικαστικής απόφασης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ