Πάτρα: Ο άγνωστος "Χ" Θανάσης Κολλιτσίδας που εντάθηκε στην ΡΑΠ και ανήκει αλλού! - Γιατί διαλύεται η δημοτική παράταξη

Μπορεί να αναλαμβάνει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, αλλά στις επικείμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Ο λόγος για τον γιατρό, πρώην Δήμαρχο Μεσσάτιδας, Θανάση Κολλιτσίδα, που μετά την παραίτηση του βουλευτή Κώστα Σπαρτινού από το Δημοτικό Συμβούλιο, ως πρώτος επιλαχών, θα είναι δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη ΡΑΠ. Μια παράταξη που ο επικεφαλής της Κώστας Σπαρτινός προανήγγειλε το ...τέλος της, καθώς όπως ανέφερε στη δήλωσή του στηρίζει τη νέα παράταξη του Γιώργου Ρώρου "¨Ωρα Πατρών".

Δεν θα ξανακόψει πρωτοχρονιάτικη πίτα η ΡΑΠ

 

Ερωτηματικό πάντως παραμένει η στάση του Θανάση Κολλιτσίδα, που μπορεί το 2014 να ήταν υποψήφιος με τη ΡΑΠ , έκτοτε όμως δεν υπάρχει πολιτικός συγχρωτισμός με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι ανήκει στην "Λαϊκή Ενότητα" του Παναγιώτη Λαφαζάνη!

Οπως όλα δείχνουν τους 8 μήνες που απομένουν, έως ότου αλλάξει η σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα κινείται αυτόνομα.

Αλλώστε πλέον στην ΡΑΠ που είχε εκλέξει 4 συμβούλους μόλις οι δύο παραμένουν στην ΡΑΠ (Ηλίας Γρηγόρης, Γιάννης Τσιμπούκης). Η Ουρανία Μπίρμπα , που είχε εκλεγεί και πρώτη σε ψήφους έχει διαφοροποιηθεί, ενώ μετά την παραίτηση Σπαρτινού ο Θ. Καλλοτσίδας που αναμβάνει είναι με την ΛΑΕ!

2014: Λίγο πριν τις εκλογές ανακοινώνεται η δημιουργία της ΡΑΠ (στην φωτο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Κώστας Σπαρτινός) 

Να σημειωθεί πάντως πως ο γνωστός γιατρός, μιλώντας στο SUPER B NEWS, ξεκαθάρισε πως στις περιφερειακές εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον Βασίλη Χατζηλάμπρου, που όπως όλα δείχονυν θα έχει την στήριξη της ΛΑΕ στην αναμέτρηση του προσεχούς Μαϊου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ