Πάτρα: Στη γειτονιά των αγγέλων οδηγείται το μεσημέρι της Τρίτης ο μικρός Νικόλας

η τελευταία πράξη του δράματος των Ιτεών

Το μεσημέρι της Τρίτης θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον άτυχο 8χρονο Νικόλα Λάσκαρη συγγενείς και φίλοι, καθώς στις 12 μ. θα πραγματοποιηθεί η κηδεία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών Πατρών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Σταμούλης Λάσκαρης και Αμαλία Παπαστεργίου, η μικρή αδελφή του Μελίνα - Αθηνά, καθώς και οι παππούδες του.

Η ταφή θα γίνει στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ακόμα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 8χρονος έχασε τη ζωή του από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι στις Εργατικές Κατοικίες στις Ιτιές Πατρών.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr, σε ασφυξία και εγκαύματα οφείλεται ο θάνατος του 8χρονου αυτιστικού Νικόλα που βρήκε φρικτό θάνατο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου των Εργατικών Κατοικιών Ιτεών στην Πάτρα, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο δωμάτιο όπου βρισκόταν.

Την νεκροψία - νεκροτομή διενήργησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Την ίδια ώρα σοκάρει το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, για την αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από τη ηλεκτρική θερμάστρα που ήταν στο δωμάτιο, όταν παιδικά παιχνίδια "μαλλιαρά" και πολύ εύφλεκτα άρπαξαν φωτιά, που τη μετέδωσαν σε άλλα, όπως και σε διπλανά αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ