Πάτρα: Θρήνος για τον μικρό Νικόλα - Την Τρίτη η κηδεία του 8χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο σε πυρκαγιά στις Ιτιές

Το πρωί της Δευτέρας η νεκροψία για τα ακριβή αίτια

Το μεσημέρι της Τρίτης θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον άτυχο 8χρονο Νικόλα Λάσκαρη συγγενείς και φίλοι, καθώς στις 12 μ. θα πραγματοποιηθεί η κηδεία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών Πατρών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Σταμούλης Λάσκαρης και Αμαλία Παπαστεργίου, η μικρή αδελφή του Μελίνα - Αθηνά, καθώς και οι παππούδες του.

Η ταφή θα γίνει στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ακόμα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 8χρονος έχασε τη ζωή του από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι στις Εργατικές Κατοικίες στις Ιτιές Πατρών.

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει πιθανότατα το πρωί της Δευτέρας, αναμένεται να "ρίξει" φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 8χρονου παιδιού, που το μεσημέρι του Σαββάτου, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο δωμάτιο όπου βρισκόταν.

Την ίδια ώρα μυστήριο παραμένει η αιτία πρόκλησης της φωτιάςς που στοίχισε την ζωή στον 8χρονο, ενώ πολλά είναι τα ερωτηματικά με κυριάρχο, γιατί το παιδί δεν κατάφερε να αντιδράσει και να βγει από το χώρο που βρισκόταν, όταν είδε τους καπνούς...

Από τα πρώτα στοιχεία εκτιμάται πως ο θάνατος του αγοριού, οφείλεται σε ασφυξία, ενώ στο σώμα του φέρει εγκαύματα. "Οι άνδρες, μετά την κατάσβεση της πυρκαγίας, μπαίνοντας στο δωμάτιο, εντόπισαν το παιδί νεκρό, όχι όμως απανθρακωμένο, όπως ελέγχθει" δηλώνει στο tempo24.gr, Αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, έχει αναλάβει την προανάκριση, παίρνοντας ήδη καταθέσεις από συγγενείς του θύματος αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε επίσης