Μενεγάκη: Η επόμενη μέρα στο MEGA μετά την αποχώρηση της ωραίας Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη κλείνει έναν μεγάλο και σημαντικό κύκλο, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον προγραμματισμό

Το απόγευμα της Τετάρτης, κεραυνός εν αιθρία έσκασε στον μικρόκοσμο της TV μετά την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το MEGA. Το συμβόλαιο της «Ωραίας Ελένης» ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και, ενώ όλοι περίμεναν ότι η ανανέωση ήταν θέμα χρόνου, κλείνει την πόρτα του μεγάλου καναλιού έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας. Οι λόγοι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν οικονομικοί καθώς η ίδια επιθυμούσε ένα τριετές συμβόλαιο χωρίς μείωση κόστους παραγωγής. Κάτι που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί. Έτσι, η παρουσιάστρια θα αποχαιρετίσει το κοινό με την εκπομπή «Ελένη» αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Τα νούμερα τηλεθέασης του μαγκαζίνο μπορεί να μην ήταν υψηλά, όμως ήταν ικανοποιητικά και σταθερά ενώ η εμπορική δυναμική της Ελένης χάριζε χαμόγελα στη διοίκηση. Παράλληλα, η Ελένη πάντα είχε και έχει τον τρόπο να δημιουργεί ένα ωραίο περιεχόμενο και συζητήσεις με συνεργάτες αλλά και καλεσμένους που γίνονταν viral. Όλο αυτό το πακέτο κάνει την αντικατάστασή της μπελά για τους ιθύνοντες.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα προχωρήσουν οι συζητήσεις με τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, της οποίας το συμβόλαιο λήγει, έχει κάνει κάποιες επαφές με στελέχη ενώ και η ίδια αποδεικνύεται σκληρή στις διαπραγματεύσεις των οικονομικών. Αν το deal «κλειδώσει», το επικρατέστερο σενάριο είναι να βρεθεί στη ζώνη 10.00-13.00 και τη θέση της Ελένης Μενεγάκη να πάρει η Δανάη Μπάρκα. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και θα βγουν άμεσα στην αναζήτηση νέων προσώπων για τον σταθμό. Έχοντας, άλλωστε, «κλειδώσει» τη βραδινή ζώνη και τη μυθοπλασία, αυτό που θα μπει ως προτεραιότητα στη λίστα είναι η πρωινή και μεσημεριανή ζώνη. To επόμενο διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και το μόνο βέβαιο είναι ότι το MEGA θα απασχολήσει πολύ τη μεταγραφική περίοδο…

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ