Γιάννης Φέρτης: Συγκίνηση στην κηδεία του - Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο «αντίο» (ΦΩΤΟ)

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του σπουδαίου ηθοποιού, βρέθηκαν από νωρίς στο νεκροταφείο για να πουν το δικό τους αντίο. Ανάμεσά τους, και η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, η οποία συγκρατούσε με δυσκολία τα δάκρυά της. Στην εξόδιο ακολουθία έδωσε το παρών και η πρώτη σύζυγός του, Ξένια Καλογεροπούλου, αλλά και η Μιμή Ντενίση, η δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού. Συντριμμένος στην κηδεία ήταν και ο αδερφός του ηθοποιού, Κώστας Φέρτης.

Η Μαρίνα Ψάλτη μόλις είδε να φτάνει στην εκκλησία, η πρώην σύζυγος του άντρα της, Ξένια Καλογεροπούλου, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή έσπευσε να την αγκαλιάσει.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός πήγε στην κηδεία του πρώην συζύγου της και ξέσπασε σε κλάματα. Η Μιμή Ντενίση υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη, από το 1981 ως το 1988 και όπως είχε τονίσει σε δηλώσεις της μετά τον θάνατό του, εκτός από σύζυγός της, ο αείμνηστος ηθοποιός, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα της στην υποκριτική.
Στην κηδεία του ηθοποιού, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Γιάννης Βούρος, η Όλγα Δαμάνη, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Κώστας Φαλελάκης, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Κατερίνα Λέχου.

Αντί χρημάτων για στεφάνια, η οικογένεια του ηθοποιού επιθυμεί να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ