Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Με πέντε μαχαιριές σκότωσε την Κυριακή ο 39χρονος

Δύο μαχαιριές στον θώρακα και τρεις στην πλάτη δέχτηκε η άτυχη κοπέλα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με θύμα μια 28χρονη κοπέλα και δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Η 28χρονη, η οποία είχε μεταβεί στο Τμήμα για να εκφράσει το φόβο της και να ζητήσει ένα περιπολικό για να επιστρέψει στο σπίτι της, είδε τον 39χρονο να τις επιτίθεται να με μαχαίρι, όταν βγήκε από το τμήμα και να την τραυματίζει θανάσιμα.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής από τη σχετική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πέντε μαχαιριές, δύο στον θώρακα και τρεις στην πλάτη, οι οποίες αποδείχτηκαν μοιραίες για τη ζωή της.

Ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Αθηνών, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Στο μεταξύ, τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών του τμήματος των Αγίων Αναργύρων στους οποίους η άτυχη 28χρονη είχε καταφύγει για να καταγγείλει τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της θα αναζητήσει πλέον αρμόδιος εισαγγελέας.

Και αυτό γιατί το μεσημέρι της Τρίτης ο προϊστάμενος της εισαγγελίες Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος παρενέβη αυτεπάγγελτα ζητώντας ποινική έρευνα για την αναζήτηση ενδεχομένων ποινικών ευθυνών των αστυνομικών που ειχαν βάρδια στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί εάν οι αστυνομικοί έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Πάντως ο εισαγγελέας που θα διενεργήσει την έρευνα θα αναμένει το πόρισμα της ΕΔΕ.

Τέλος να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει ασκηθεί ποινική διωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορια οπλοχρησια και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Άγιοι Ανάργυροι: «Πετάχτηκε μπροστά μου, πάγωσα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω» κατέθεσε ο φίλος της άτυχης 28χρονης

 

ΠΗΓΗ
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ