“Πατρινό καρναβάλι live”, 11 χρόνια τηλεοπτικές μεταδόσεις από το ΙΟΝΙΑΝ TV

Μια έρευνα στο διαδίκτυο με την φράση «Πατρινό Καρναβάλι Live” αρκεί ώστε να διαπιστώσει κανείς το σοβαρότατο ρόλο και την μεγάλη ευθύνη της τηλεοπτικής μετάδοσης, που έχει πάρει ξεκάθαρα πάνω του το IONIAN TV.

 

Σε κάθε άκρη του πλανήτη έφτασαν οι καρναβαλικές μεταδόσεις της Πάτρας, μέσω της εικόνας του ΙΟΝΙΑΝ TV, στους τηλεοπτικούς δέκτες, στις ελληνικές πλατφόρμες (Cosmote & NOVA), στις παγκόσμιες πλατφόρμες apple tv & android tv, στα social YouTube & Facebook, και μέσα από τα μεγαλύτερα portals τόσο της Πάτρας, όσο και ολόκληρης της χώρας!

Από την Γλασκόβη έως τη Μελβούρνη, από το Γιοχάνεσμπουργκ μέχρι το Μόντρεαλ και από τη Νότια Κορέα μέχρι το Σαν Φραντζίσκο, η εικόνα του Πατρινού Καρναβαλιού ταξίδεψε, μεταφέροντας αισιοδοξία, χαρά και θαυμασμό! Τα μηνύματα που λάβαμε δεν περιγράφονται!

Η τηλεοπτική καρναβαλική παραγωγή του μεγάλου περιφερειακού καναλιού, ΙΟΝΙΑΝ TV, πάντα εξελίσσεται μέσα από μια σημαντική πορεία live μεταδόσεων για 11η συνεχή χρόνια!

Από την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού στις 20 Ιανουαρίου 2024, στο Καρναβάλι των Μικρών, στις δύο παρελάσεις Νυχτερινής Ποδαράτης το Σάββατο 16 Μαρτίου και Μεγάλης Παρέλασης την Κυριακή 17 Μαρτίου, με κορύφωση την Τελετή Λήξης,  το ΙΟΝΙΑΝ άνοιξε ένα παράθυρο στον κόσμο, μέσα από μια πλειάδα συνεργαζόμενων τοπικών και εθνικών τηλεοπτικών καναλιών & portals που επέλεξαν να μεταδώσουν τηλεοπτικά και να ενσωματώσουν διαδικτυακά, το ρυθμό του Καρναβαλιού με εικόνα υψηλής ανάλυσης, με εικόνα ΙΟΝΙΑΝ!

Με την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό, το ανθρώπινο δυναμικό και τους καταπληκτικούς παρουσιαστές του, το ΙΟΝΙΑΝ ανέδειξε κάθε μικρή ή μεγάλη προσπάθεια των συμμετεχόντων, ταξιδεύοντας το Πατρινό Καρναβάλι του 2024 σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας και της ελληνικής ομογένειας, αναμεταδίδοντας επίγεια τηλεοπτικά από την έδρα του στην Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά, και μέσα από ένα δίκτυο περιφερειακών καναλιών, σε όλη την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την  Ήπειρο, την Κεντρική Ελλάδα, την Μακεδονία, την Κρήτη, τη Θεσσαλία, το Αιγαίο, τις Κυκλάδες! Και διαδικτυακά σε όλο τον πλανήτη.

Χρέος όλων μας για δράσεις πολιτισμού και δημιουργίας, η εξωστρέφεια και η επιβράβευση της τεράστιας προσπάθειας των ανθρώπων που συμμετείχαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η πλήρης καταγραφή των πολύωρων εκδηλώσεων, αποτελεί την κορυφαία ευθύνη αποτύπωσης, τόσο για το μέλλον, όσο και για την ιστορία του θεσμού! 

Οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές του πατρινού καρναβαλιού, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια γνώσης και εμπειρίας, αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα με ιστορική ευθύνη απέναντι στην πόλη και το θεσμό.

 

Για το 2024 οι παρουσιαστές του ΙΟΝΙΑΝ ήταν:
Νατάσα Τραγουστή, Ελένη Κίτσιου, Γιώργος Λογαράς, Γιώργος Ψωμιάδης.

Την ευθύνη της τηλεσκηνοθεσίας είχε ο πλέον έμπειρος σε αυτή την πόλη, Κώστας Μαρσέλης, ενώ την διεύθυνση παραγωγής ο Διονύσης Μήλεσης.

 

Χορηγοί Μετάδοσης

Η Τηλεοπτική παραγωγή και οι ζωντανές μεταδόσεις, πραγματοποιήθηκαν με υψηλό κόστος χάρη στην ευγενική υποστήριξη ιδιωτών και μόνο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους:

 

Platinum Sponsor

ΛΟΥΞ

FERRY CENTER – Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ

 

Sponsor

MET

 

Υποστηρικτές 

NOVA

ΕΚΟ-ΕΛΠΕ

PRAKTIKER

COFFEE ISLAND

EVLOGIA

ΑΧΑΪΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ

ΔΟΥΒΡΗΣ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ