Κρήτη: Δύο συλλήψεις για την «καταιγίδα» από σφαίρες στο γλέντι μετά από βάφτιση

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, για το «κονσέρτο» πυροβολισμών στη διάρκεια γλεντιού βάφτισης. Οι εικόνες από τις σφαίρες κάνουν τον γύρο της Ελλάδας, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Cretalive.gr, μετά από έρευνα στον χώρο όπου έγινε το «τρελό» γλέντι στο Ηράκλειο Κρήτης, συνελήφθησαν ο 36χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης του χώρου και ο 55χρονος πατέρας του παιδιού που βαφτίστηκε.

Με εισαγγελική εντολή, αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης, ο οποίος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, επειδή ήταν απορροφημένος στο να εξυπηρετήσει τον κόσμο που βρισκόταν στην εκδήλωση.

Ο 55χρονος πατέρας παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά σε παραβάσεις του νόμου περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Όπως έδειξαν και οι εικόνες, στο κέντρο διασκέδασης έξω από ορεινό χωριό του Ηρακλείου, παρουσία δεκάδων  καλεσμένων, έπεσαν εκατοντάδες σφαίρες, ευτυχώς χωρίς τραγικά επακόλουθα.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ