Ηλεία: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον 45χρονο αγνοούμενο οδηγό, με τρεις ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους (ΦΩΤΟ)

Παρασύρθηκε στις 25 Ιανουαρίου από χείμαρρο και έκτοτε αγνοείται

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου, από την ομάδα Anubis Coldcase K9 που βρίσκεται στο Πλουτοχώρι.

Ο οδηγός το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου παρασύρθηκε από χείμαρρο και έκτοτε αγνοείται.

Ο άνδρας φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης, έχοντας μαζί του στο αυτοκίνητο την αρραβωνιαστικιά του η οποία βρέθηκε νεκρή.

Από σήμερα στην επιχείρηση συνδράμουν τρεις σκύλοι έρευνας και διάσωσης, η Mollie, η Corda και ο Echo, ο Βελγικός Ποιμενικός σκύλος της Ομάδας Anubis K9P που σε «άκρως δύσκολες συνθήκες βαλτώδους περιοχής», εντόπισε τη σορό του δολοφονημένου 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα, ο Echo συνέβαλε στον εντοπισμό του μαύρου κουτιού στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών και στη συνέχεια με άλλους δύο εκπαιδευμένους σκύλους εντόπισαν βιολογικό υλικό των επιβαινόντων στη μοιραία αμαξοστοιχία, εννιά μήνες μετά το δυστύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες συνεχίζονται και από τις έμπειρες ομάδες της 6η ΕΜΟΔΕ της 6η ΕΜΑΚ Πάτρας αλλά και από ομάδες Πυροσβεστών της Ηλείας.

ball.jpg

dog-1-1024x527.jpg  

  Με πληροφορίες από protinews, patrisnews  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ