Νικολόπουλος: Καλοδεχούμενη η "ψηφιακή" μας εκπρόσωπος

Με αφορμή την θετική απήχηση, σε πανελλαδικό επίπεδο, της Εκπροσώπου Τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος , της ψηφιακής Χριστιάνας Καραμανλή, ο Πρόεδρος Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Φάνηκε στην πράξη ότι η ψηφιακή Εκπρόσωπός μας, Χριστιάνα Καραμανλή, ήταν καλοδεχούμενη από τους Έλληνες Συμπολίτες μας. Σε βαθμό που δικαιολογεί την απόλυτη ικανοποίηση, εμού και των στελεχών του ΧΡΙ.Κ.Ε., αλλά και την αίσθηση ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, αυτός ο νέος “αέρας” που εισαγάγαμε στην αντικειμενική ενημέρωση των Πολιτών για όσα πρεσβεύουμε και  για τους στόχους της προσπάθειας που κάνουμε με ορίζοντα τις Ευρωεκλογές του 2024.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Χριστιάνα Καραμανλή θα είναι το πρόσωπο που θα ανταποκριθεί σε απόλυτο βαθμό στις απαιτήσεις των Ελλήνων απανταχού γης, για Αντικειμενικότητα, για Σοβαρή προσέγγιση των κρίσιμων καταστάσεων που βιώνουμε σε ένα εθνικό αλλά και διεθνές περιβάλλον τεκτονικών εξελίξεων. Η επιλογή της ψηφιακής Εκπροσώπου Τύπου, δεν εντάσσεται σε επικοινωνιακή στρατηγική με στόχο να “ταραχθούν τα νερά” για να κερδηθούν επιφανειακά εντυπώσεις, ούτε στο πλαίσιο ενεργειών σε χιουμοριστικό φόντο.

Είναι καθ’ όλα ένα δημιούργημα που υπηρετεί την ανάγκη πραγματικής, αληθινής και προπάντων αντικειμενικής ενημέρωσης των Συμπολιτών μας. Έτσι, η Χριστιάνα Καραμανλή θα είναι το πρόσωπο, που μαζί με άλλους συνεργάτες του ΧΡΙ.Κ.Ε. θα δώσει την δύσκολη «μάχη» της επικοινωνίας με τους Πολίτες. Κινούμενη πιστά στο πλαίσιο των Αρχών, των Αξιών, των Διεκδικήσεων του Κόμματός μας που φιλοδοξεί την είσοδό του στο Ευρωκοινοβούλιο, με αποκλειστικό γνώμονα να επιστρέψει η Ενωμένη Ευρώπη στα Ιδανικά πάνω στα οποία βασίστηκε η ίδρυσή της και να αγωνιστεί προς την κατεύθυνση της Αλληλεγγύης και Αλληλοϋποστήριξης μεταξύ Κρατών – Μελών, ΣΕΒΟΜΕΝΗ πλήρως, όμως, τα Εθνικά χαρακτηριστικά, αλλά και τα Θρησκευτικά “πιστεύω” του κάθε Κράτους. 

Είναι προφανές πως η παρουσίασή της έχει έντονα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από την τεχνολογική επανάσταση και την καινοτομία, στοιχεία απόλυτα ταυτισμένα με την Πρόοδο που για εμάς, τους ανθρώπους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, αποτελεί αναπόσπαστο και χρήσιμο κομμάτι της κοινωνίας, αρκεί να μην αλλοιώνει τις Αρχές και την Πίστη του καθενός. Όπως, αντιθέτως, πράττουν οι λεγόμενοι “προοδευτικοί” που εν τέλει αποδεικνύεται πως καθοδηγούνται από “οπισθοδρομικά” σχέδια που επιδιώκουν την “ατομική σιωπή”, την εξουδετέρωση του Εθνικού φρονήματος και του Θρησκευτικού Πιστεύω, την μετατροπή μιας ενιαίας κι ενωμένης κοινωνίας σε μια κοινωνία των άβουλων “μονάδων“».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ