Νίκος Νικολόπουλος: Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Με αφορμή την Αγιοκατάταξη του Πατρός Γερβασίου εκ Πατρών και την συμμετοχή του σε μία τόσο Ιερή και ιδιαίτερη στιγμή για την Χριστιανοσύνη αλλά και την πόλη της Πάτρας, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος, από το «Φανάρι» όπου βρέθηκε, δήλωσε:

«Ρίγη συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης αλλά και σκιρτήματα Ελπίδας προκάλεσε σε όλους εμάς, τους εκατοντάδες Πατρινούς, που Μας Αξίωσε να είμαστε εκεί, παρόντες, σε μια τόσο Ιστορική Ιερή στιγμή για την Ορθοδοξία μας, για την Πίστη μας, αλλά και για την ιδιαίτερη Πατρίδα μας, την Πάτρα.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως & Νέας Ρώμης κκ Βαρθολομαίος υπέγραψε το Χρυσόβουλο Πρακτικό της ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗΣ του Αγίου Γερβασίου του εν Πάτραις!

Στιγμές Μοναδικές, Ιερές…

Για εμάς, τα πνευματικά εγγόνια του παππούλη μας (…) είναι Ανάταση ψυχής!

Ας μας Προστατεύει ο νέος Δικός μας Άγιος!».

post_image14-scaled-e1703076054942-1024x787_11zon.jpg

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ κκ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

"Η παραμονή στην Κωνσταντινούπολη, του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκου Νικολόπουλου συνοδεύτηκε από την ύψιστη Τιμή που Αξιώθηκε, αυτής της Πρόσκλησής του από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ σε γεύμα που παρατέθηκε στην Πατριαρχική Τράπεζα, μαζί με τους περί Αυτόν Αρχιερείς οι οποίοι μετέχουν στην Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Θρόνου", όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Αρχιερείς του Οικουμενικού Θρόνου, όπως της Αυστραλίας, της Κορέας, καθώς και με τον Γηραιότερο όλων, τον Βρυούλων κκ Παντελεήμονα. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ