Super League: «Διπλό» κορυφής ψάχνει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο, στις Σέρρες δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Με δύο παιχνίδια πέφτει τη Δευτέρα η αυλαία της 14ης του πρωταθλήματος της Super League, η οποία την Κυριακή περιελάμβανε μία μεγάλη έκπληξη.

Ο λόγος φυσικά για το αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Εκεί ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση απέναντι στον Ατρόμητο, μετά τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό, αλλά πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, ηττήθηκε με… ανατροπή 3-2 από το «αστέρι».

Έτσι οι «πράσινοι» έπεσαν από την κορυφή, η οποία από την Κυριακή έχει βαφτεί σε… ασπρόμαυρο φόντο, καθώς σε αυτήν φιγουράρει πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά την επιβλητική νίκη του (4-1) στην Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα.

Η απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού φούντωσε ακόμη περισσότερο τη μάχη του τίτλου, με την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να ανέβει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, αν τη Δευτέρα περάσει νικηφόρα από το Αγρίνιο.

Το παιχνίδι της ομάδας του Αλμέιδα κόντρα στον Παναιτωλικό θα αρχίσει στις 17:00 (Cosmote Sport 2), με την «Ένωση» να ψάχνει το «διπλό»,  με αρκετές απουσίες βέβαια, προκειμένου να πάρει… κεφάλι στον μαραθώνιο της Super League.

Μία ώρα αργότερα (18:00, Novasports Prime) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος, αν και νεοφώτιστος στη μεγάλη κατηγορία, απέδειξε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι.

Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής ως γνωστόν άνοιξε το Σάββατο με το ματς ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο η ομάδα των βορείων προαστίων, κατάφερε να νικήσει με 4-2 στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν, ξεκολλώντας από την τελευταία θέση.

Από εκεί και πέρα την Κυριακή διεξήχθησαν ακόμη δύο ματς, με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Μελ στον πάγκο του και τον Βόλο να πετυχαίνει σπουδαίο «διπλό» (2-1) στην έδρα της Λαμίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Άρης – ΟΦΗ 1-0

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-4

Λαμία – Βόλος 1-2

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

17:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ Cosmote Sport 2

18:00 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Novasports Prime

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ