Πάτρα: "Κανείς δεν θα περάσει" - Οι δικηγόροι έβαλαν "λουκέτο" από τα ξημερώματα στα Δικαστήρια ΦΩΤΟ

 

Το είπαν και το έκαναν οι πατρινοί δικηγόροι , καθώς από τα ξημερώματα έκλιεσαν όλες τις εισόδους του Δικαστικού Μεγάρου, ώστε να μην είσέρχεται κανείς!

Οι δικηγόροι από τις 6.30 το πρωΐ συγκεντρώθηκαν στα Δικαστήρια υλοποιώντας την απόφασή τους να βάλουν "λουκέτο" και να μην γίνει καμιά δίκη σήμερα Παρασκευή.

Η δυναμική κινητοποίηση γίνεται κατά της ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου, καθώς όπως υποστηρίζουν θα βάλει "ταφόπλακα" στα δικηγορικά τους γραφεία.

Όπως δήλωσε στο tempo24 ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θάνος Ζούπας "είμαστε αποφασισμένοι να ακουστεί η φωνή μας, εάν δεν αποσυρθεί ο νέος φορολογικός νόμος κανείς μάχιμος δικηγόρος δεν θα μπορέσει να επιβιώσει".

Μέλη του συλλόγου βρίσκονται στις 4 εισόδους του κτιρίου και δεν θα επιτρέψουν μέχρι τις 3μμ να εισέλθει δικαστής, δικαστικός υπάλληλος, αλλά και πολίτες!

Την συμπαράστασή του στην αγωνιστική κινητοποίηση έμπρακτα εξέφρασε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας, που βρεθηκε από νωρίς το πρωΐ στο Δικαστικο Μέγαρο.

Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν, μετά τις 9.30 το πρωί και οι ταξιτζήδες οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν αυτοκινητοπομπή μπροστά από τα Δικαστήρια.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ