Πάτρα: Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας σε διόδια Ρίου και "Τόφαλος" για το παιχνίδι Προμηθέας - ΑΕΚ

Ισχυρή αστυνομική δύναμη και στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Κολοκοτρώνη

 

Μεγάλη η κινητοποίηση της αστυνομίας ΤΩΡΑ στα διόδια Ρίου και στο γήπεδο "Τόφαλος" στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, λόγω του αγώνα Προμηθέας - ΑΕΚ που θα θα διεξαχθεί στις 8:15μμ, έχει απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Πάτρα.

Για το λόγο αυτό υπάρχει από το απόγευμα του Σαββάτου, ισχυρή αστυνομική δύναμη στα διόδια του Ρίου αλλά και στην περιοχή γύρω από το γήπεδο "Τόφαλος", όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, προκειμένου να αποφευχθεί η 

οργανωμένη προσέγγιση φιλάθλων στο γήπεδο. 

----------------

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί σήμερα (20:15 ΕΡΤ3) το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Προμηθέα να υποδέχεται στο «Δ.Τόφαλος» την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες επί των ομάδων της Θεσσαλονίκης, του Άρη και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Ο Προμηθέας που σημείωσε το πρώτο «διπλό» της ιστορίας του επί του Άρη, έχει κάνει το «δύο στα δύο» στη Θεσσαλονίκη, αφού άρχισε την προσπάθειά του φέτος με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Έτσι βρίσκεται στο 6-2 μέσα και από το απόλυτο που έχει κάνει ως γηπεδούχος (4-0). Ως γηπεδούχος μάλιστα έφτασε στις τρεις από τις τέσσερις νίκες του σημειώνοντας «100άρα», για να φτάσει στον αριθμό των τριψήφιων επιδόσεων που είχε συνολικά στην ιστορία του στην Basket League. Η ΑΕΚ έκανε τη δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή του φετινού πρωταθλήματος, αφού νίκησε τον ΠΑΟΚ επιστρέφοντας από το -17. Μακριά από το γήπεδό της, όμως, παραμένει χωρίς νίκη, αφού ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, γεγονός που την περιόρισε στο 50% (4-4).

Διαβάστε επίσης