Πάτρα: "Μπλόκο" της ΕΛ.ΑΣ σε οπαδούς ΦΩΤΟ

Σε ιδιαίτερη κινητοποίηση χθες από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ η Αστυνομία.

Τα παιχνίδια ομάδων στην Πάτρα , αλλά και η κοπή μιας πίτας ήταν που κινητοποίησαν την Ελ.ΑΣ, προκειμένου να μην υπάρξει ...συνάντηση οπαδών με απρόβλεπες συνέπειες.

Η πρώτη κινητοποίηση της Αστυνομίας έγινε για την συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ στην πλατεία Όλγας (φωτό), που συγκεντρώθηκαν για να μεταβούν ομαδικά στο κολυμβητήριο Πεπανός που διεξαγόταν ο αγώνας ΝΟΠ-ΑΕΚ.

Η επόμενη ενεργοποίηση της ΕΛΑΣ ήταν για συγκέντρωση οπαδών Παναθηναϊκού στο στέκι τους, στην οδό Σαχτούρη. Στο στέκι της Σαχτούρη ήσαν χθες το βράδυ πάνω από 250 άτομα γιατί το κλαμπ έκοβε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ βρίσκονταν στην οδό Γούναρη στο ύψος του Μεταγωγών, περιπολικό λίγο πιο πάνω ενώ οι κινήσεις των οπαδών παρακολουθούνταν.

Παράλληλα υπήρξε κινητοποίηση και για τον αγώνα μπάσκετ Προμηθέα – Αρη.

Επίσης υπό εποπτεία ήταν και το κλαμπ της ΑΕΚ στην οδό Ζαϊμη αλλά και αυτό του Ολυμπιακού στην οδό Γούναρη. Η ΑΕΚ έπαιζε και πόλο με τον ΝΟΠ στο “Πεπανός” και μάλιστα περίπου 80 άτομα της ‘original” από την Αθήνα είχαν κατέβει για να δουν τον αγώνα και έφυγαν από την οδό Βενιζέλου με αυτοκίνητα… πριν τελειώσει ο αγώνας. Αυτό κινητοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. μια και υπήρχε φόβος ότι θα κατευθυνθούν στο κλαμπ του Παναθηναϊκού.

Ευτυχώς όλα κύλησαν ήρεμα. Δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν αναπτυχθεί και στην οδό Κορίνθου κοντά στην Γούναρη με διμοιρία ΜΑΤ και ΟΠΚΕ.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ