Νίκος Τζανάκος: Διακόπτουμε μονομερώς την συνεργασία με τον Βασίλη Αϊβαλή

 

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Πάτρα η δική μας Πόλη - Νίκος Τζανάκος" αναφέρεται:

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών, συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία της Παράταξης και αποφάσισε τα παρακάτω.

Συγχαίρει τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και του εύχεται καλή θητεία, προς όφελος της Πάτρας μας και των συμπολιτών  μας.

 Συγχαίρει επίσης και τους 43 εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και όλους τους εκλεγέντες Κοινοτικούς Συμβούλους και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία  στο έργο τους. 

Επαναβεβαιώνει πως η Δημοτική μας Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’, συνεχίζει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη παράταξη, με τα δικά της όργανα και με τις δικές της παρεμβάσεις, όποτε το κρίνει σκόπιμο. 

Μετά την 1η Ιανουαρίου του 2024, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως Δημοτική Κίνηση, παρακολουθώντας τα δημοτικά τεκταινόμενα και παρεμβαίνοντας δημόσια και πάντα με στόχο να είμαστε χρήσιμοι για την πόλη μας. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να είμαστε ωφέλιμοι και ενεργοί πολίτες, από κάθε μετερίζι.

Η Εκτελεστική Γραμματεία αποφάσισε ομόφωνα, έπειτα από αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών μας, να διακόψει μονομερώς τη συνεργασία με την παράταξη του κ. Βασίλη Αϊβαλή, εφαρμόζοντας τις παραγράφους 2,4,6 και 7 (και για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτά) του από 28/08/2023 υπογεγραμμένου Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, μεταξύ των παρατάξεων ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ του κ. Νίκου Τζανάκου και ‘Πάτρα Σπουδαία και πάλι’, του κ. Βασίλη Αϊβαλή.

Συνεχίζουμε την παρουσία μας στα κοινά της πόλης μας, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που διέπουν την παράταξή μας από την ίδρυσή της. 

Για τη Δημοτική Παράταξη

Πάτρα η δική μας πόλη

Τζανάκος Νίκος

Λιόλης Γιώργος

Λύρας Γιάννης

Βγενόπουλος Γιώργος

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ