Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι: Καλωσορίζουμε την παράταξη «Πάτρα, η δική μας πόλη» στο δρόμο της συνεννόησης και του κοινού αγώνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης αναφέρεται:

Η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή καλωσορίζει την παράταξη «Πάτρα, η δική μας πόλη» με επικεφαλής τον Νίκο Τζανάκο στη μάχη για την Πάτρα, την ανάπτυξη και την ευημερία, μέσα από τη σύμπλευση, τη συνεννόηση και τον κοινό αγώνα.

Στόχος της συστράτευσης των δημοτικών παρατάξεων είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου, πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου προοδευτικών δημοτικών δυνάμεων με προοπτική νίκης στις ερχόμενες εκλογές, στη βάση συμπεφωνημένων προγραμματικών θέσεων για την πορεία ανάπτυξης της Πάτρας.

«Η παράταξη “Πάτρα, η δική μας πόλη” έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της μέσα από το έργο της, από τους δυναμικούς αγώνες και τις δημόσιες παρεμβάσεις της για την Πάτρα. Την υποδεχόμαστε λοιπόν με μεγάλη χαρά στην “Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι”, έχοντας γνώση της ευθύνης που μας αναλογεί από την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν τα μέλη της» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής. «Είναι τιμή μας η αναγνώριση της δυναμικής που αναπτύσσεται στην παράταξή μας ως προς την σύνθεση ευρύτερων προοδευτικών δημοτικών δυνάμεων και πολιτών, όπως και η αναγνώριση της απόφασής μας να κινηθούμε με γνώμονα τη σύνθεση απόψεων μέσα από τη διεξαγωγή ειλικρινούς και γόνιμου διαλόγου. Ενός διαλόγου που θα οδηγήσει την Πάτρα στο δρόμο της συνεννόησης και της προκοπής. Η Πάτρα μας χρειάζεται ενωμένους και εμείς αυτό το κάνουμε πράξη».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ