«Λύγισε» ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κηδεία της μητέρας του

«Πέταξε» το βιβλίο συλλυπητηρίων

Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποχαιρετά τη μητέρα του, Ράνια, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, μόλις μια μέρα μετά το γάμο του. Η κηδεία της γίνεται στη Σκιάθο.

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και του αδερφού του, που αποχαιρετούν τη μητέρα τους. Η κηδεία γίνεται στον ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο.

Η σορός της εκλιπούσας έφτασε το πρωί της Παρασκευής (29.09.2023) στη Σκιάθο, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τη συνοδεύει.

Όταν έφτασαν στην εκκλησία, ο «Ντάνος» και ο αδερφό του ήταν από εκείνους που μετέφεραν το φέρετρο μέσα στην εκκλησία.

Η Φαίη Φώτου από Το Πρωινό που βρέθηκε στη Σκιάθο για την κηδεία, μετέφερε μάλιστα μια συγκλονιστική στιγμή. «Θα σας μεταφέρω την εικόνα που έζησα εδώ πέρα όταν έβγαλαν τη μητέρα του από τη νεκροφόρα. Ο άνθρωπος του γραφείου τελετών τού έδωσε το βιβλίο συλλυπητηρίων και εκεί όποιος ήθελε θα έγραφε δύο λόγια για την εκλιπούσα.

Ο Γιώργος το πήρε, το πέταξε πιο πέρα και είπε: “Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει”. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε μέχρι να μπει μέσα και να της πει το ύστατο αντίο».

Η κολλητή φίλη της μητέρας του μίλησε στην Μαρία Βλάχου από τη Super Κατερίνα και συγκλόνισε με τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν

«Μου έλεγε σε μηνύματα ότι δεν θα τα καταφέρει, τα έχω όλα της τα μηνύματα και εγώ της στέλνω “καλημέρα” κάθε μέρα», είπε.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ