Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό μωράκι 11 μηνών – Το ξέχασε η νταντά του στο αυτοκίνητο και πήγε για ύπνο

 

 

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωρό 11 μηνών στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όταν η νταντά του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για έξι ώρες. Μαζί με το μωράκι η νταντά ξέχασε και το σκυλάκι της οικογένειας.

Η Κρίστεν Γκράχαμ συνελήφθη και κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου και κακοποίηση ζώου. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η νταντά, ανάλογα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, μπορεί να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Η τραγική υπόθεση ήρθε στο φως όταν το απόγευμα της Τρίτης αστυνομικοί κλήθηκαν στο νοσοκομείο του Newport News όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας είπε στους γιατρούς ότι είχε ένα νεκρό μωρό στο αυτοκίνητό του.

Γιατροί έτρεξαν στο αυτοκίνητό του και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα καθώς το άψυχο σώμα του μωρού ήταν τυλιγμένο σε μια μαύρη σακούλα.

Η μικρή Myrical που πέθανε ξεχασμένη στο αυτοκίνητο

Πώς έγινε η τραγωδία

Η Γκράχαμ, όπως αναφέρει η New York Post, πρόσεχε συχνά το μωρό, που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2022. Γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, μία φίλη της την πήρε τηλέφωνο για να της πάει ένα πακέτο τσιγάρα, επειδή φρόντιζε έναν ηλικιωμένο και δεν μπορούσε να τον αφήσει για να βγει να ψωνίσει.

«Έτσι πήρε το 11 μηνών μωράκι μαζί της και τον σκύλο με το αυτοκίνητο και πήγαν να πάρουν τα πράγματα που ήθελε η φίλη της» ανέφερε ο σερίφης.

Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της φίλης της, έμειναν εκεί αρκετή ώρα και έπειτα επέστρεψε στο σπίτι της, άνοιξε τα παράθυρα του αυτοκινήτου της και άφησε μέσα το μωρό και τον σκύλο.

Η νταντά έπεσε για ύπνο και ξύπνησε περίπου έξι ώρες αργότερα. Πήγε στο αυτοκίνητο και βρήκε το μωρό και τον σκύλο νεκρούς. Η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα έφτανε τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Η νταντά Κρίστεν Γκράχαμ που συνελήφθη για τον θάνατο του μωρού

Έβαλαν το μωρό σε σακούλα σκουπιδιών

Στη συνέχεια, το μωρό μεταφέρθηκε μέσα στο σπίτι της Γκράχαμ όπου το έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και έτσι το πήγαν στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της νταντάς βρήκαν το πτώμα του σκύλου σε μια μπανιέρα, σύμφωνα με το WTKR.

«Η μητέρα της ούρλιαζε»

Η Γκράχαμ είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο πράγμα που θυμάται από την ημέρα που πέθανε η μικρή Myrical είναι να σταματάει έξω από το σπίτι της και να σβήνει τη μηχανή του αυτοκινήτου. Είπε ακόμα ότι είχε πάρει χάπια πριν πάει στην φίλη της.

Η μητέρα του μωρού είναι 17 ετών και μόλις τελείωσε το σχολείο. Όταν έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του μωρού της «άρχισε να ουρλιάζει» περιγράφει η γιαγιά της Myrical.

«Την έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών κάποιος που θεωρούσε οικογένεια» έγραψε σε σελίδα fundraising ο πατέρας του μωρού. «Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή και το χαμόγελό της φώτιζε ακόμα και το πιο σκοτεινό δωμάτιο».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ