Γιώργος Αγγελόπουλος: Πάμε μαζί να κάνουμε την Πάτρα Σπουδαία και Πάλι

 

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε:

Σ’ όλη την διαδρομή μου, πολιτική, κοινωνική και επαγγελματική, είχα πάντα -και έχω- ως γνώμονα συμπεριφοράς, αντίληψης και επιλογών, την πρόοδο και τη συλλογική ευημερία.

Χωρίς εκπτώσεις σε αρχές και αξίες, χωρίς συμβιβασμούς, οπισθοδρομήσεις ή αποκλίσεις απ’ τα πιστεύω μου. Η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» και ο Βασίλης Αϊβαλής, σηματοδοτούν την νέα πορεία που όλοι θέλουμε για την πόλη μας, ενώνοντας την εμπειρία και τη γνώση με την νεανική ορμή και την φρέσκια ματιά, σε μια παράταξη η οποία φτιάχτηκε από την αρχή και κοιτάζει προς το μέλλον.

Κύρια μέριμνα μας είναι, να παραδώσουμε στα νέα παιδιά μια όμορφη πόλη ,βιώσιμη, καινοτόμα, λειτουργική, με ευκαιρίες, με δουλειές, με αναβαθμισμένο δημόσιο χώρο, με κοινωνική ευαισθησία, με έργα υποδομής, με συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα την καθιστούν σημείο αναφοράς. Αφήνοντας εκτός ό,τι αφαιρεί από την πόλη, ό,τι χωρίζει φορείς και πολίτες, ό,τι υπονομεύει τις συλλογικές προσπάθειες άρα και τις συλλογικές νίκες. Ο Βασίλης Αϊβαλής εκφράζει σήμερα ένα σύνολο κοινωνικών δυνάμεων που μοιράζονται τον ίδιο στόχο. Η Πάτρα ν’ αφήσει πίσω την εποχή της αδράνειας και των αδιεξόδων και να ξαναγίνει πόλη σπουδαία και πάλι. Και ακόμα σπουδαιότερη.

Ν’ αποκτήσει προοπτική, πυξίδα, κουλτούρα συνεννόησης και συνεργασίας -κάτι που εδώ και πολλά χρόνια λείπει απ’ την Πάτρα- και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Σε αυτόν τον αγώνα, ο οποίος πρέπει να διέπεται από ενότητα και σύμπνοια, επιθυμώ να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκομίσει από την πολυετή ενασχόλησή μου με τον β΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης τον οποίο υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης, με κύριο γνώμονα την παραγωγή έργου και την αποτελεσματικότητα των αποφάσεων και των χειρισμών. Απ’ αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί λοιπόν να λείπει κανείς. Στις 8 Οκτωβρίου είναι οι δημότες της Πάτρας που έχουν, που έχουμε το λόγο.

Επιλέγοντας ανάμεσα στο χθες και στο αύριο, με χρέος μας να κάνουμε την Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι, για την ιστορία της, για τους ανθρώπους της, για τα επιτεύγματά της.

Πάμε μαζί, να αλλάξουμε σελίδα για την Πάτρα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ