Μεσολόγγι: «Το παιδί ήταν ιδρωμένο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση» - Συγκινούν οι αστυνομικοί που απεγκλώβισαν την 4χρονη από αυτοκίνητο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

"Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο"

Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε μία τραγωδία στο Μεσολόγγι, όπου ένα 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το παιδί, βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι του οχήματος για να απεγκλωβίσουν το παιδί.

Ο πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί Δημήτρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας που έσωσαν την 4χρονη από θερμοπληξία ή κάτι χειρότερο, περιέγραψαν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» πώς το απεγκλώβισαν και σε τι κατάσταση βρισκόταν.

mesologgi-astynomikoi.jpg

«Ήμασταν σε περιπολία με τις μηχανές το απόγευμα της Τρίτης και πήρα σήμα ότι σε σούπερ μάρκετ υπάρχει παιδί σε όχημα κλειδωμένο. Σε ένα λεπτό φτάσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι σε κλειδωμένο με συναγερμό αυτοκίνητο και φιμέ τζάμια υπάρχει παιδί δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλοπόθυμη κατάσταση. Εκείνη την ώρα, έξω είχε 35 βαθμούς Κελσίου και μέσα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 40. Αμέσως σπάσαμε το τζάμι και απεγκλωβίσαμε το παιδάκι. Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε μας είπε ότι δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο».

Σημειώνεται ότι ο πατέρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, επειδή εξέθεσε σε κίνδυνο την ανήλικη κόρη του.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ