Μαντόνα: Επιστρέφει στη σκηνή μετά την περιπέτεια με την υγεία της

 

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μαντόνα. Η τραγουδίστρια έχει αναρρώσει από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή.

Η ίδια μέσα από στα stories της στο Instagram ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την αγάπη και την υποστήριξή τους και έκανε γνωστό ότι οι εμφανίσεις της επαναπρογραμματίζονται.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση ν’ αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει».

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη

Η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη και λόγω της σοβαρής κατάστασης είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της, με τίτλο «Celebration», η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Η Daily Mail αποκάλυψε ότι -όταν η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη και εισήχθη στο νοσοκομείο- οι συνεργάτες της έκαναν έκτακτη σύσκεψη και προετοιμάστηκαν για το χειρότερο σενάριο.

Ο μάνατζέρ της κάλεσε σε σύσκεψη στο Zoom όλα τα μέλη της ομάδας για να οργανωθούν μπροστά στο ενδεχόμενο η Μαντόνα να πεθάνει, ενώ τα παιδιά της έσπευδαν την ίδια ώρα στο πλευρό της, στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, συγγενικό πρόσωπο της σταρ είπε στη DailyMail.com ότι πέρασαν αρκετές τραυματικές ημέρες, χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά τι θα γίνει και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης» είπε το ίδιο πρόσωπο.

Αδύναμη και κουρασμένη στην πρώτη της εμφάνιση

Μετά από ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και ξεκούρασης στο σπίτι της, η Μαντόνα προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Ο φακός μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες, την κατέγραψε στο Upper East Side της Νέας Υόρκης να περπατάει παρέα με μια φίλη της.

Στις φωτογραφίες η διάσημη ποπ σταρ, φορώντας αθλητικά παπούτσια, σορτς και ένα μεγάλο καπέλο φαίνεται κουρασμένη ακουμπώντας πάνω στον στύλο μιας λάμπας, ωστόσο το γεγονός ότι η 64χρονη σταρ είχε βρεθεί αναίσθητη στο σπίτι της και τώρα κάνει βόλτες είναι ενθαρρυντικό για την κατάσταση της υγείας της.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ