Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου

Ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 η καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, οι  τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες , ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ο ΟΤΕ και το Δημόσιο θα πληρώσουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις των ασφαλισμένων των οποίων ο ΑΜΚΑ τελειώνει σε 0,2,4,6,8. Υπενθυμίζεται πως οι πληρωμές ξεκίνησαν στις 27 Ιουνίου.

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε αρχίζει η καταβολή τους

Από την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 αναμένεται να αρχίσει η καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Αυγούστου στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 θα πληρώσουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις μηνός Αυγούστου ο ΟΑΕΕ, ο  ΟΓΑ, το  ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) και το  ΝΑΤ.
Ενώ το ΙΚΑ και το Δημόσιο αναμένεται να καταβάλουν τις συντάξεις με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ των ασφαλισμένων.

Την Πέμπτη  27 Ιουλίου 2023 θα πληρώσει το ΙΚΑ τις συντάξεις των ασφαλισμένων των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 .Την ίδια ημέρα θα πληρωθούν και οι συντάξεις  των ασφαλισμένων του Δημοσίου των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την επομένη Παρασκευή, 28 Ιουλίου το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις  στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. Αλλά την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι συντάξεις του Δημοσίου στους ασφαλισμένους των οποίων  ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Αλλά και οι συντάξεις των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) και των προσωρινών συντάξεων Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος  θα καταβληθούν όπως  και στο Δημόσιο.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ