Συντάξεις Μαρτίου: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι

Αναλυτικά οι πληρωμές

Από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα αναμένεται να καταβληθούν οι  κύριες και οι επικουρικές συντάξεις μηνός Μαρτίου.

Αναλυτικά:

  • Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα πληρώσουν τη  Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 τις συντάξεις. Την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι συντάξεις ΕΦΚΑ στους ασφαλισμένους που είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από την 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών). Ωστόσο οι παραπάνω θα δουν τα χρήματα των συντάξεων τους στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους στις 25 Φεβρουαρίου από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ.
  • Το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ , ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ θα  καταβάλλουν την  Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 τις συντάξεις. Την ίδια ημέρα θα πληρωθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου. Ενώ τα χρήματα των παραπάνω θα κατατεθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 27 Φεβρουαρίου, από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ
  • Και στις 29 Φεβρουαρίου ο ΟΠΕΚΑ αναμένεται να πληρώσει τις  συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων. Ενώ τα χρήματα θα μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 28 του μήνα από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ