Τσίπρας: Καμία αύξηση εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου

Τέλος στα σενάρια αύξησης εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Σε συνέντευξή του στο in.gr, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθαρίζει ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει καμία αύξηση εισφορών», κάνοντας λόγο για fake news.

Ο Αλέξης Τσίπρας διέψευσε το σχέδιο επιβαρύνσεων, και «άδειασε» δημοσίως όσους διακινούν τέτοιου είδους σενάρια. «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν αλλαγές στη ζωή τους. Αλλά οι αλλαγές θα είναι θετικές από την αύξηση του αφορολογήτου ορίου στα 10.000 ευρώ, από τη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, από τη μείωση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης – που θα μειώσει τις τιμές- και από τη ρύθμιση χρεών, αναστολή πλειστηριασμών» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι απόλυτα κάθετος σε αυτό» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι «το πρόγραμμά μας είναι αναρτημένο εδώ και είκοσι ημέρες, είναι 50 σελίδες, μέχρι και την τελευταία λέξη. Είναι πιστεύω λαθροθηρία μεγάλη και unfair, λίγες ώρες πριν τις εκλογές, με fake news, να πάμε να κερδίσουμε ψήφους».

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ