Πάτρα: Μεγάλο "χτύπημα" της Αστυνομίας σε "ομάδα" που έκλεβε κρατικές πινακίδες και είχε ρημάξει δεκάδες σπίτια - Επτά συλλήψεις

Στις 360.000 ευρώ η λεία τους

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Εγκληματική οργάνωση η οποία αποτελείται από σκληρούς κακοποιούς "χτύπησαν" αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησαν σε Αχαΐα και Αττική.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, πρόκειται για ομάδα η οποία είχε πραγματοποιήσει δεκάδες κλοπές σε Πάτρα και Αττική με λεία χρήματα και κοσμήματα που φθάνουν τις 360.000 ευρώ.

Ωστοσό σημαντικό είναι το γεγονός ότι μετά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν κλεμμένες πινακίδες που αφαιρούσαν οι δράστες από κρατικά αυτοκίνητα 

 προκειμένου να κυκλοφορούν χωρίς να κινούν υποψίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, οι αστυνομικοί βρίσκονταν στα ίχνη των δραστών για αρκετό διάστημα και από τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης ξεκίνησε η επιχείρηση των στελεχών της Ασφάλειας Πατρών, συλλαμβάνοντας ένα άτομο στο Αίγιο και άλλους τρεις στον Ασπρόπυργο.

Οι επτά συλληφθέντες κατηγορούνται για κλοπές που έχουν διαπράξει σε σπίτια κυρίως στις βόρειες περιοχές της Πάτρας παίρνοντας κοσμήματα και χρήματα, ενώ στην ομάδα φέρεται να εμπλέκονβται ακόμη τρία άτομα τα οποία είχαν περιφερειακό ρόλο.

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη σε ότι αφορά στο σκέλος των ερευνών της Αστυυνομίας, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ