Στο Νοσοκομείο Παίδων η 15χρονη Φωτεινή

Είχε εξαφανιστεί στις 19 Απριλίου από το Περιστέρι

Στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης η 15χρονη Φωτεινή, η οποία εντοπίστηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Πατήσια, στα όρια με τον Άγιο Νικόλαο.

Υπενθυμίζεται η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 19 Απριλίου από το Περιστέρι. Έφυγε ακολουθώντας δύο γυναίκες Ρομά που την περίμεναν και μαζί κατευθύνθηκαν στο Μετρό της περιοχής. Μάλιστα, φεύγοντας μαζί τους η Φωτεινή αποχαιρέτησε τις φίλες της λέγοντας ότι θα λείψει για το Πάσχα. “Το Χαμόγελο του Παιδιού” μόλις ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της 15χρονης προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών καθώς στην εξαφάνισή της φερόταν να εμπλέκεται κύκλωμα “loverboys”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το κορίτσι φέρεται να έφυγε από το σπίτι της για να πάει να συναντήσει κάποιον, με τον οποίο είχε έρθει κοντά.  Η 15χρονη εντοπίστηκε μαζί με μία από τις δύο γυναίκες, με τις οποίες βρισκόταν τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της. Και οι δύο οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Περιστερίου.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η 15χρονη Φωτεινή ένιωσε μία αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο “Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐας Κυριακού».

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ