Πάτρα - "Άγιος Ανδρέας": Σε πλήρη λειτουργία η νέα μονάδα για τους μεταγγιζόμενους ασθενείς - Γιάννης Καρβέλης: "Ένα κόσμημα για το νοσοκομείο" - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

"Ήταν ένα χρόνιο αίτημα το οποίο καταφέραμε να υλοποιήσουμε", είπε αρχικά ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης για τη νέα μονάδα του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα, για τους μεταγγιζόμενους θαλασαιμικούς ασθενείς. Στη νέα μονάδα βρέθηκε το πρωί ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, όπου ξεναγήθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Θεοδωρόπουλο και εν συνεχεία ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους. 

"Στον συγκεκριμένο χώρο του νοσοκομείου βρήκαμε μόνο περιστέρια από την εγκατάλειψη. Και τώρα καναμε μια μονάδα κόσμημα για το νοσοκομείο. Επίσης, θέλω τονίσω την άψογη και άμεση συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου για να υλοποιήσουμε αυτήν την προσπάθεια, που ικανοποιεί τα αιτήματα των μεταγγιζόμενων", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης. 

 

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος, είπε "Μέχρι τώρα η μονάδα μεσογειακής αναιμίας στεγαζόταν στο Καραμανδάνειο και πήγαιναν εκεί για μεταγγίσεις". 

Δείτε τις δηλώσεις: 


Η νέα μονάδα, εξυπηρετεί 47 ενήλικες μεταγγιζόμενους. Με τη λειτουργίας της, αλλάζει και ο χρόνος των μεταγγίσεων, αφού πλέον δε θα γίνεται η μεταφορά των φιαλών από την αιμοδοσία του Αγίου Ανδρέα στο Καραμανδάνειο
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ