Χρ. Νικολάου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

Ολοκληρώνεται το Σάββατο  31 Αυγούστου 2019 και τυπικά η πρώτη  μας θητεία. Μια θητεία με πολλές δυσκολίες και αρκετά προβλήματα. Είναι  αδιαμφισβήτητο ότι παραδίδουμε το Δήμο σε καλύτερο βαθμό απ’ ό,τι τον παραλάβαμε. Έγιναν πολλά. Τίποτα δεν έγινε τυχαία ή απο μόνο του. Μπορούσαν και μπορούν να γίνουν περισσότερα και εκεί θα στρέψουμε τις δυνάμεις μας  απο τη νέα θέση που μας τοποθέτησε ο λαός της Δυτικής Αχαίας. 

    Ευχαριστώ,

    τους συνεργάτες μου, τα μέλη των δημοτικών και τοπικών συμβουλίων, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου που έκαναν υπερπροσπάθεια να ανταποκριθούν κάθε φορά στις καθημερινές  ανάγκες της υπηρεσίας, τις εθελοντικές οργανώσεις , τις τοπικές, περιφερειακές, κεντρικές αρχές και φορείς για την άψογη συνεργασία και την ευαισθησία που κάθε φορά επεδείκνυαν στα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου μας  και την αντιμετώπισή τους. 

    Τους υπουργούς , βουλευτές, γενικούς γραμματείς, τον Γενικό γραμματέα της Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος που κάθε φορά υποστήριζαν τις προσπαθειές μας  με κάθε τρόπο στον ατελείωτο καθημερινό αγώνα εναντίον των προβλημάτων του τόπου, καθώς και τους συναδέλφους Δημάρχους του νομού Αχαΐας και την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος για την μεταξύ μας συνεργασία.  

Τις Πυροσβεστικές Αρχές του τόπου, την ΕΛ.ΑΣ. ,τη Ναυτική Διοίκηση Ιονίου , την 6η ΕΜΑΚ, την 6η  ΥΠΕ, την Δ/ντρια του Κ.Υ.Κ.Α, την Πολεμική Αεροπορία, το Λιμενικό, τον Διοικητή του Αερολιμένα Αράξου, το Δασαρχείο Πατρών και το Δασονομείο Κ. Αχαΐας, τον πρόεδρο της ΣΕΒΙΠΑ και τον πρόεδρο του ΣΕΒ, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνέδραμαν στην επανίδρυση του ΓΕΦ, του υποκαταστήματος του ΙΚΑ, του τμήματος Ασφαλείας, του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού και του ΕΚΑΒ και του Δ.ΙΕΚ  στην Δυτική Αχαΐα, τα τοπικά ΜΜΕ και του νομού, την Δ/ντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων, την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης, τις Δ/νσεις Α΄βαθμιας & Β΄βαθμιας εκπαίδευσης, τις Δ/νσεις όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου και το εκπαιδευτικό προσωπικό, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δυτ. Αχαΐας και τους συλλόγους Γονέων και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που προάγουν τον πολιτισμό στην επικράτεια του Δήμου μας, τα εθελοντικά σωματεία, του εθελοντές του ΣΕΔΙΠ και τον Εμπορικό & Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο Δύμης, τα αθλητικά σωματεία & συλλόγους, την Ένωση ξενοδόχων Αχαΐας και τον Σύλλογο Ξενοδόχων Δυτικής Αχαΐας και το Σωματείο Ίκελος. Τον Αγροτικό σύλλογο και τον σύλλογο νέων αγροτών και την συνομοσπονδία κυνηγετικών συλλόγων και τον κυνηγετικό σύλλογο δυτ. Αχαΐας για την συνδρομή τους στην πολιτική προστασία.

    Τους  πολίτες  τόσο για την στήριξή τους όσο και για την κάθε μορφή κριτικής αντιπαράθεσης που είχε ως σκοπό την βελτίωση της συμπεριφοράς μου καθώς και της αποτελεσματικότητας μου.    

                 Είναι αυτονόητο πως λόγω της πληθώρας των φορέων και των σωματείων που συνεργαστήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις τα τελευταία χρόνια ίσως και όχι εσκεμμένα αμέλησα να αναφέρω κάποιον και για αυτό ζητώ την κατανόηση τους.

    Κλείνοντας, ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη  της καρδιάς μου την τοπική εκκλησία, τους ιερείς και ιδιαίτερα τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομο, αστείρευτη πηγή δύναμης και ευλογίας  σε κάθε προσπάθειά μου. 

    Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με εξωστρέφεια να διαμορφώσουμε την Δυτική Αχαΐα στον τόπο που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.  


 

Χρήστος Γεωργ. Νικολάου

Απερχόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ