Δεν περισσεύει κανείς!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ "ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ"

Προφητικό αποδείχτηκε το κάλεσμά μου σε όλους τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες να γυρίσουν την πλάτη στις «σειρήνες» του άκρατου λαϊκισμού που ήθελαν διασπασμένο το χώρο της παράταξής μας, προτάσσοντας τα προσωπικά πολιτικά οφέλη.

Η ξεκάθαρη στήριξη του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη στον επικεφαλής του συνδυασμού μας «Πάτρα Ενωμένη», υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Νίκο Παπαδημάτο στέλνει οριστικά τα «πολιτικά φίδια» που είχαν σώζει τους ψηφοφόρους μας στην… τρύπα τους!

Εξ αρχής είχα πει ότι η Νέα Δημοκρατία στην Πάτρα έχει υποψήφιο κι αυτός δεν είναι άλλος από το Νίκο Παπαδημάτο παρά τις «λυσσαλέες» προσπάθειες ορισμένων να «καρπωθούν» το ελπιδοφόρο μήνυμα νίκης της παράταξής μας και στις τρεις κάλπες της 26ης Μαΐου.

Η Νέα Δημοκρατία έχει δοκιμαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν. Όμως ο κόσμος της την κράτησε και την κρατά όρθια, γιατί είναι η μεγάλη και ανίκητη δύναμή της! Μαζί με τον Νίκο Παπαδημάτο έχουμε βάλει «πλώρη» για μπρος… και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι εσείς θα είστε δίπλα μας δίνοντάς μας ισχυρή εντολή να διοικήσουμε το Δήμο Πατρέων, απαλλάσσοντάς τον οριστικά από τις αναχρονιστικές ιδεοληψίες του ΚΚΕ.

Γι’ αυτό η ψήφος μας στις 26 Μαΐου μετράει, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι «χαλαρή». Είναι ψήφος εμπιστοσύνης σε μια ιστορική στιγμή από την οποία θα εξαρτηθεί το μέλλον μας. Θέλουμε και μπορούμε να πάμε την Πάτρα μας ψηλά, με ανοικτούς ορίζοντες, με δυναμική και εξωστρέφεια.

Όλοι μαζί δίνουμε μία ακόμη νικηφόρα «μάχη» και απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα σε όλους τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες να βρεθούν και πάλι στην πρώτη γραμμή, στον μεγάλο μας αγώνα για να ξαναγίνει η Πάτρα μας, ανθρώπινη και φιλική πόλη, αντάξια των προσδοκιών μας που θα δίνει προοπτική και ελπίδα στους νέους μας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ