Έμεινε εκτός η Αχαΐα από τις ανακοινώσεις του ΚΙΝΑΛ για τους υποψηφίους - Τι συνέβη

Αυτοί είναι οι πρώτοι 230 υποψήφιοι στις εκλογές

Τους πρώτους 230 υποψηφίους βουλευτές ανακοίνωσε το ΚΙΝΑΛ κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, με το Νομό Αχαΐας, να μένει εκτός της λίστας. Το ενδεχόμενο να μην ανακοινωθούν οι υποψήφιοι του νομού σήμερα, όπως και τελικά συνέβη,  είχε αναδείξει από το πρωί της Κυριακής με σχετικό του ρεπορτάζ το tempo24.news.

"Χαμός" στο ΚΙΝΑΛ για τους υποψηφίους βουλευτές- "Αγκάθι" η Αχαΐα - "Σενάρια" για Παπαθεοδώρου μετά την κάθοδο Παπανδρέου

Ειδικότερα, η πρόθεση του Γιώργου Παπανδρέου να κατέλθει ως υποψήφιος στην Αχαϊα και το γεγονός πως δεν χρειάζεται, ως πρώην Πρωθυπουργός, σταυρό προτίμησης για να εκλεγεί, είχε προκαλέσει αντιδράσεις και γκρίνια μεταξύ υποψηφίων.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο εκμηδενίζει τις πιθανότητες εκλογής του νυν βουλευτή Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, εάν δεν καταφέρει το ΚΙΝΑΛ τον υψηλό στόχο της εκλογής δύο βουλευτών.

Μάλιστα ήδη κυκλοφορούν έντονα σενάρια μετακίνησης του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, από την Αχαϊα στην περίπτωση καθόδου του Γ. Παπανδρέου (λέγεται πως μπορεί να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος).

Ο βουλευτής αποτελεί εκ των στενών συνεργατών της κ. Γεννηματά και από τους πρωταγωνιστές της εκλογικής εσωκομματικής νίκης της και δεν θα ήθελε να τον αφήσει να διακινδυνέψει να μείνει εκτός Κοινοβουλίου.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις πληροφορίες θέλουν να υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κ. Παπανδρέου, με πηγές να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει "ναυάγιο" στη συνεργασία ΚΙΔΗΣΟ με ΚΙΝΑΛ. Σενάριο η ορθότητα του οποίου, απομένει να διαφανεί στο προσεχές διάστημα. 

Την ιδια ωρα η Φώφη Γεννηματά, επιτέθηκε σε κυβέρνηση και ΝΔ, τονίζοντας ότι η αντιπαράθεση Τσίπρα -Μητσοτάκη είναι μια κατασκευασμένη κοκορομαχία με σκοπό να λεηλατήσουν την προοδευτική παράταξη. 

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι στις ερχόμενες εκλογές θα καταφέρει να χαλάσει τα σχέδια τους και να αναδειχθεί στον καταλύτη για την πολιτική ανατροπή και την πολιτική αλλαγή.

Αναλυτικά οι πρώτοι 230 υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ