Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Αχαΐα: 686 τα Εκλογικά Τμήματα, πόσοι είναι οι υποψήφιοι σε Δήμους και Περιφέρεια - ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στα 686 ανέρχονται τα Εκλογικά Τμήματα Τμήματα στο νομό Αχαΐας, για τις επικείμενες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 8ης & 15ης Οκτωβρίου 2023.

Δείτε αναλυτικά πού ψηφίζετε ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι Στους 5 Δήμους της Αχαΐας έχουμε 20 συνδυασμούς και 4.475 υποψηφίους. Στην Πάτρα, οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι τέσσερις και οι υποψήφιοι είναι συνολικά 1.366. Στα Καλάβρυτα οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι τρεις και οι υποψηφιότητες 449. Για το δήμο Ερυμάνθου έχουν κατατεθεί τρία ψηφοδέλτια με 253 υποψηφιότητες. Στη Δυτική Αχαΐα οι συνδυασμοί είναι τέσσερις και έχουν κατατεθεί συνολικά 920 υποψηφιότητες.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας έχουμε 7 ψηφοδέλτια με πρώτο αυτό του νυν Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη ο οποίος κατέθεσε πλήρη συνδυασμό (παράταξη «Μπροστά για όλους») στην Αχαΐα με 53 υποψηφιότητες, πλήρες είναι και το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σκιαδαρέση «Νέα ∆υτική Ελλάδα» με 53 υποψηφιότητες στην Αχαΐα.

Το ψηφοδέλτιο του Κώστα Καρπέτα (παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε») είναι πλήρες στην Αχαΐα με 53 υποψηφίους όπως και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Σωτήρη Παρίση στην Αχαΐα με 53 υποψηφιότητες.

Από την πλευρά του ο πρώην Βουλευτής Βασίλης Χατζηλάμπρου σε αυτές τις εκλογές επιστρέφει με την «Αντίσταση Πολιτών ∆υτικής Ελλάδας» με 39 υποψηφίους στην Αχαΐα, το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κολλιόπουλου «Οι νέοι της ∆υτικής Ελλάδας» έχει 31 υποψηφιότητες στην Αχαΐα, και η «Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση» του Χρίστου Κόσινα διαθέτει 21 υποψηφίους στην Αχαΐα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ